Glazen nagelvijlen + winactie!

Glazennagelvijl.nl

Als beautyliefhebber zul je vast en zeker wel weten dat het knippen van je nagels met een schaartje niet het beste idee is. Een nagelknipper is al helemaal hel voor je nagels. Het beste kun je een nagelvijl gebruiken en dan ook nog het liefst glazen nagelvijlen. Vandaag vertel ik je er meer over en geef ik er een paar weg!

Waarom een glazen nagelvijl i.p.v. een reguliere nagelvijl?

Een groot voordeel is dat een glazen nagelvijl je nagels gladder maakt en het ongewenste nagelbreuk voorkomt bij regelmatig gebruik. Daarbij gaat een glazen nagelvijl natuurlijk ontzettend lang mee en werk je er hygiënisch mee, doordat het oppervlak niet poreus wordt. Hij kan geen vocht opnemen en geeft zo bacteriën geen kans. Deze vijlen zijn geschikt voor zowel natuurlijke als kunstnagels. Bij het laatste wordt wel geadviseerd om ze regelmatig in water te dompelen.

De glazen nagelvijlen van Glazennagelvijl.nl zijn onverslijtbaar, omdat de gehele glasvijl is gemaakt met een bepaalde techniek waardoor hij door en door geruwd is. Dit in tegenstelling tot de Chinese nagelvijlen, welke enkel aan de bovenkant worden geruwd. De nagelvijlen van Glazennagelvijl.nl komen uit Tsjechië en worden gemaakt bij fabrikanten die reeds decennia bestaan en de techniek nog steeds door ontwikkelen en verfijnen.

Ze hebben ontzettend veel verschillende soorten glazen nagelvijlen in hun assortiment. Zelf kreeg ik drie soorten opgestuurd. Degene die het meest in het oog sprong was die met Swarovski steentjes. De letter J staat erop en dat maakt het een leuk persoonlijk item. Erg leuk ook om cadeau te doen! Naast deze met een letter hebben ze ook veel vijlen die met de hand geschilderd zijn en verder versierd zijn met Swarovski steentjes.

Nieuw in hun assortiment zijn de Curved glasvijlen. Deze liggen door de vorm lekker in de hand en zijn ook nog eens zo ontworpen om de natuurlijke vorm van de nagel te volgen. Dat maakt het vijlen nog makkelijker. Geen scherpe randjes of haakjes meer hiermee!

Wil je het nog makkelijker, dan zijn er de Curved glasvijlen met handgreep. De handgreep voelt ietwat stroef aan waardoor je beter grip op de vijl hebt. De vijl zelf is aan beide kanten weer geruwd. De handgreep is er in meerdere kleuren.

Winnen!

Om één van jullie kennis te laten maken met de vijlen van Glazennagelvijl.nl mag ik een pakketje van twee Curved glasvijlen met handgreep weggeven. Je ontvangt die met de grijze en groene handgreep. Wat je daarvoor moet doen is heel eenvoudig. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij deze glasvijlen wilt winnen en laat een geldig e-mailadres achter. De winactie loopt t/m 04  maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk mailtje, waarbij ik vraag om te reageren binnen 48 uur (anders gaat de prijs naar iemand anders).

Zelf ben ik erg tevreden over de glasvijlen van Glazennagelvijl.nl. Vooral de Curved vijlen zijn ontzettend handig!! Mocht je nu denken dat ze duur zijn dan heb ik goed nieuws. De prijzen beginnen bij €11,95 en zijn maximaal €14,95. Ook de Curved nagelvijlen kosten €14,95 per stuk. Nog goed om te weten is dat je bestelling bij Glazennagelvijl.nl altijd gratis wordt verzonden met de brievenbuspost. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Uiteraard wordt alles goed verpakt dat niets stuk gaat.

Waarom wil jij deze Curved nagelvijlen winnen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

44 gedachten aan “Glazen nagelvijlen + winactie!”

 1. Wauw….
  Zulke prachtige nagelvijlen.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie omdat ik hou van glazen nagelvijlen want ze maken perfect de nagels mooi en maken scheurtjes glad en mooi in vorm.
  Dit gaat jarenlang mee en zijn vrolijk gekleurd dat is waar ik van hou.
  Ben erzo benieuwd naar…..

  Bl.: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Xoxo

 2. Ik wil graag winnen omdat gewone vijlen zo vaak vervangen moet worden! Dat is helemaal niet eco… Een glazen vijl heb ik wel eens gehad, maar die is kwijtgeraakt. Ik doe graag mee!

 3. Ik zou graag deze vijl proberen. Ik heb door mijn hobby (smeden) regelmatig haakjes aan mijn nagels. Het liefst heb ik in elke tas een vijl zitten om het op te lossen. Deze vijlen zien er erg mooi uit!

 4. Glazen nagelvijlen zijn heel prettig om te gebruiken maar… je moet ze niet laten vallen. Die van Herome heeft het helaas niet overleefd dus nu heb ik weer een ‘gewone’ vijl, helaas.

 5. Ik doe graag mee omdat ik supergraag mijn nagels lak en die van mijn klanten?. Deze glazen nagelvijlen zien er mooier uit dan degene die ik nu heb.
  Maar vooral omdat ik heel benieuwd ben hoe deze vijl mij gaat bevallen

 6. Lijkt me heel handig zo’n curved nagelvijl! Vroeger had ik een glazen nagelvijl maar toen ik ben gaan samenwonen is die bij m’n mama achter gebleven en ben ik overgeschakeld op een metalen (?) vijl. Opnieuw een glazen vijl in huis hebben lijkt me heel fijn! 😀

 7. Ik koop altijd van die zandpapieren vijltjes ik dacht dat die het beste waren voor mijn nagels.Maar nu ik dit lees ben ik heel enthousiast over de glasvijl. Ik zou ze heel graag eens proberen. Mijn nagels hebben nu een mooie lengte dus ik ben er heel zuinig op

 8. Lijkt me erg handig. Mijn vijl ben ik alweer kwijt en gebruik nu de baby vijl van m’n dochter. Geregeld heb ik halen aan m’n nagels. Ook breekt er wel eens een af. Een vijl is dus wel een musthave. Vergeet t gewoon voor mezelf te kopen ?

 9. Door mijn werk,stekjes knippen van o.a. buxus en semprevive soirten schoon maken ,mogen mijn nagels niet te lang en ruw zijn !
  instagram volg ik onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  pinterest onder DinyG
  facebook een duim

 10. Ik heb jarenlang nagels gebeten, maar ben daar nu van af gelukkig.
  Eigenlijk al van kinds af aan, zo erg!
  Heb nu nagels om te verzorgen en kan daar wel een goede vijl bij gebruiken.
  Weet dat deze vijlen beter zijn voor je nagels, dan de metalen vijl, die ik op het moment heb.
  Graag doe ik mee en heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk kan ik straks showen met mijn mooie nagels.

 11. Leuke post!
  Ik doe graag mee 🙂
  Heb nog nooit een glazen vijl gebruikt, ben wel benieuwd of het inderdaad anders is.
  Die vijls met dat soort papieren laagje, gaat altijd meteen kapot.
  Duimen!
  Liefs, Iris

 12. Ik ken het helemaal niet maar zo te lezen een uitkomst voor mijn nagels die iedere keer splijten…..Graag zou ik deze vijl dan ook willen proberen.

 13. Deze zou ik graag willen proberen. Tijdens mijn werk weer een nagel gebroken. Misschien dat dit dan stopt met een probleem te zijn en daarbij zien ze er schattig uit en wie kan dat weerstaan.

 14. Dat klinkt Helemaal Top Jolanda! Ik maak Dolgraag een Kansje omdat me dit zó Ideaal lijkt: een glazen nagelvijl die levenslang mee gaat! Heb al veel nagelvijlen versleten (zonde!) en heb mijn ideale nagelvijl nog niet mogen vinden. Laatst heb ik wat meer geld uitgegeven aan een glazen nagelvijl en dit was helaas een miskoop. Dus ik zou Dolblij zijn met deze set en er erg graag één aan mijn moeder geven zodat we er samen van kunnen genieten! Bedankt voor deze Gave Kans!

 15. Ik gebruik eigenlijk altijd glas vijlen, op dit moment zijn die van Isadora mijn favoriet. Helaas verslijten ze wel heel erg snel en dat is frustrerend wanneer je lange nagels hebt die je goed bij moet houden. Normale vijlen werken niet voor mijn nagels en het vijlen duurt dan uren. Ik hoop dat deze vijl de perfecte oplossing is , lang mee zal gaan en mijn nagels netjes vijlt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten