Golden Rose Body Care Collection Hand Cream

Ken je het beauty merk Golden Rose al? Het bestaat al jaren en is met name bekend om haar nagellakjes. Begin november lanceren ze de gloednieuwe Body Care Collection, een collectie met daarin 3 geurlijnen. Denk aan bloemige geuren, warme geuren en frisse geurtjes. Bij een beauty event kreeg ik onlangs de nieuwe Golden Rose Body Care Collection Hand Cream uit de lijn mee in de geur Spring Breeze.

Golden Rose Body Care Collection Hand Cream

Dat Golden Rose nu met een Body Care Collection komt is natuurlijk helemaal leuk. Het merk is namelijk heel goed betaalbaar en net zo voor de feestdagen geeft het je natuurlijk geweldige cadeau inspiratie. De verpakkingen zijn namelijk ware juweeltjes en doen het dus goed als cadeautje over de boom bijvoorbeeld.

De producten uit deze nieuwe collectie bevatten natuurlijke verzorgende ingrediënten. Deze handcrème werkt verzorgend op de huid en herstelt tevens. Hij zorgt ervoor dat je handen gehydrateerd blijven, iets dat we zeker nodig hebben in het najaar. De handcrème komt in een tube met een inhoud van 50 ml. Dat is een perfect formaat, want je kunt er even mee vooruit en het past in bijna elke handtas. Je kunt hem dus altijd meenemen en gebruiken wanneer je het nodig hebt.

De textuur is prima. Bij het event konden we het al lekker testen. Het smeert goed en maakt je handen fijn zacht. Er blijft geen vet of plakkerig laagje achter. De geur is lekker fris en fruitig. Deze gloednieuwe Golden Rose Body Care Collection Hand Cream is vanaf de eerste week van november verkrijgbaar. Je kunt hem nu overigens al pre-orderen, dus sla je slag! De verwachting is namelijk dat de producten als warme broodjes over de toonbank vliegen, dus wil je hem echt graag hebben, pre-order dan! De handcrème kost overigens €6,95 en kun je nu alvast bestellen op Goldenrose.nl.

Verzorg jij jouw handen goed in het najaar?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten