Goodiebox adventskalender 2021

Goodiebox adventskalender 2021

Vandaag is het de tweede dag van december en dus is het adventskalender seizoen geopend. Wie mij volgt op Instagram weet dat ik onlangs de te gekke Goodiebox Adventskalender heb ontvangen. Hij zit bomvol heerlijke beautyproducten om jezelf mee te verwennen tijdens deze feestdagen. Ga er lekker voor zitten, want in deze review laat ik hem uitgebreid zien!

Goodiebox adventskalender 2021

De Goodiebox adventskalender van dit jaar is fantastisch! Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik niet eerder van deze kalender wist. Goodiebox staat erom bekend allemaal toffe merken in hun boxen te stoppen en ik ging er dan ook stiekem van uit dat ook deze kalender bomvol zit met leuke en toffe verrassingen.

Als je de sleeve van de kalender haalt blijft er een mooie witte clean box over. Het klepje bovenin kun je openmaken, hier zit een grote spiegel in. Superfijn natuurlijk, want zo kun je de producten eventueel meteen uitproberen!

De vakjes van deze kalender bestaan uit allemaal doosjes in verschillende formaten. Deze doosjes zitten in de drie lades van de kalender. Heel tof gedaan. Dit concept vind ik echt heel erg leuk, ook al is het natuurlijk niet nieuw. Je krijgt op deze manier echt het gevoel van elke dag een cadeautje openmaken. De doosjes hebben een paarse kleur dat lekker afsteekt bij het wit en tevens heel feestelijk is.

De inhoud is heel erg gaaf. Er zitten veel fullsize en luxe producten in. Merken als Elemis, Mario Badescu, Ecooking en nog veel en veel meer komen voorbij. Als beautyliefhebber vind ik dan ook zeker dat je deze kalender niet mag missen. Hij is onwijs gaaf. Op bovenstaande foto’s zie je alle producten en op instagram ga ik elke dag unboxen, dus daar zie je het wat meer in detail terug.

Mijn eerste ervaring met de Goodiebox adventskalender is onwijs top. Dit is echt een kalender om te onthouden voor komende jaren, want echt elke beautyliefhebber wordt hier blij van. Het design van de buitenkant is vrij strak, dus daar moet je van houden. De lades daarentegen met de doosjes zijn lekker feestelijk en springen eruit. Ik vind het erg mooi en clean voor bijvoorbeeld op de badkamer. Deze kalender koop je voor €109,95 als niet lid. Ben je member van Goodiebox, dan kost hij €99,95. Hij heeft overigens een waarde van €485,- dus het is hoe dan ook een hele goede deal!! Je shopt hem op Shop.bygoodiebox.com.

Welke adventskalender open jij dit jaar?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Goodiebox adventskalender 2021”

 1. Zo leuk.
  Prachtig.
  Hier hou ik van.
  Doe ik heel graag mee met deze supertoffe winactie……
  Mijn insta: @chucky1012

  Een fijne dag…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten