Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on

Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on

Een fris gevoel onder de oksels wilt iedereen wel. Daarvoor zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende producten te koop, van spray deo’s tot rollers en zelfs poeders. Vandaag laat ik je de Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on zien, een deo roller die je oksels op een natuurlijke wijze een fris gevoel geeft.

Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on is gemaakt van natuurlijke, minerale zouten die nare geurtjes elimineren door een beschermingslaagje te vormen tegen bacteriën die een geurtje veroorzaken. Het product is aluminiumvrij, bevat geen alcohol en geen parabenen. Wel bevat het aloë vera extract dat hydratatie en verzachting aan je huid geeft. Dat is weer ideaal na bijvoorbeeld het scheren.

Het verschil tussen anti-transpirants en deodorants?

Er is een verschil tussen producten tegen zweet en producten tegen zweetgeurtjes. Anti-transpirants bevatten vaak aluminiumzouten die erop gericht zijn om het zweten volledig te stoppen. Deodorants bevatten geen aluminium waardoor transpiratie nog steeds op een natuurlijke manier in werking blijft. Met een deodorant blijf je dus wel zweten, met een anti-transpirant niet. Veel deodorants bevatten veel schadelijke chemische bestanddelen om nare zweetluchtjes tegen te gaan. Deze ingrediënten kunnen huiduitslag, roodheid en zelfs een allergische reactie veroorzaken. Deze Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en is ontwikkeld op basis van milde ingrediënten die de huid niet onnodig prikkelen of irriteren.

Een roller is een roller en daar kan ik je verder niets speciaals over vertellen eigenlijk. Wel heeft de deo een langdurig effect. Daarbij, en dat is heel fijn, laat het geen witte waas achter. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vlekken ervan in je kleding krijgt. De deodorant laat bij mij een nat/plakkerig laagje achter dat niet wegtrekt. Dit is natuurlijk een eigenschap van een deodorant, maar ik vind het niet fijn. Zelf gebruik ik dan ook altijd een anti-transpirant, want van natte oksels ga ik alleen maar meer zweten en krijg ik het koud. Het product werkt overigens heel goed, want nare luchtjes zijn er niet.

Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on heeft een inhoud van 65 ml. en kost €11,99. Deze deodorant is verkrijgbaar bij o.a. Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com. Voor meer informatie over Grahams is er www.grahams.nl, waar je deze deo ook kunt bestellen.

Gebruik jij liever een deodorant of een anti-transpirant?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Grahams Aloë Mineral Deodorant Roll-on”

  1. Nooit bij stil gestaan maar laatst even gewisseld naar een niet Anti-transpirant. Die heb ik gauw weggegooid ;-). Nooit meer iets anders dan een Anti-transpirants.

  2. Een tijdje terug vertelde ik dat ik nooit een deodorant gebruikte want ik zweet nauwelijks. Ik heb wat deo’s getest en nu gebruik ik ze af en toe weer wel, Vooral als ik een uitje heb, want je weet maar nooit. Zeker als ik een strak truitje aan heb, dan voelt het gewoon “zekerder”. Deze van Grahams vind ik ook heel fijn en is zacht voor mijn oksels. Goede deo!

  3. Ah goed om te lezen dat hij werkt voor jou! Ik dacht altijd dat ik nooit zo van de rollers was, maar ik ben er op een gegeven moment gewoon een gaan proberen, en ik bleek het toch wel heel prettig te vinden. Het lijkt op de een of andere manier zachter te zijn dan een spray. Deze ga ik in gedachten houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten