Grande Lips Hydrating Lip Plumper

Grande Lips Hydrating Lip Plumper

Gelukkig heb ik zelf niet te klagen over mijn lippen. Ze zijn vol en helemaal prima. Wil je je lippen wat voller laten lijken, maar niet meteen willen grijpen naar fillers, dan kun je kiezen voor een lip plumper. Vandaag laat ik je de Grande Lips Hydrating Lip Plumper zien!

Grande Lips Hydrating Lip Plumper

Echt heel lang geleden kocht ik mijn eerste lip plumper. Ik was toen nog lang geen blogger, maar kocht wel regelmatig mooie beauty items. Ik weet nog dat ik dit soort product toen erg interessant vond en veel gebruikte. Het gaf een gek gevoel aan je lippen. In de tussentijd zijn er heel veel andere varianten van veel verschillende merken bijgekomen. Zo ook de Grande Lips Hydrating Lip Plumper.

De verpakking van dit product is als de andere producten van Grande Cosmetics. Heel herkenbaar! De gouden accenten doen het wat luxe laten aanvoelen. De huls zelf is van een geborsteld metaal in een gouden kleur, suuuuupermooi!!

Ik ontving de Hydrating Lip Plumper in de kleur Clear Gloss. Zoals de naam al zegt is hij dus kleurloos en geeft hij je lippen enkel een mooie glans mee. Hij is heel makkelijk aan te brengen. De applicator is van een soort siliconen gemaakt waarmee je het makkelijk op je lippen smeert. Even op de achterkant van de huls drukken en het product komt eruit. Top wat dosering betreft!

Wat mij overigens opvalt is dat het wat minder plakkerig lijkt te zijn dan andere soortgelijke producten. Het ruikt wat naar mint en al snel voel je het prikkende gevoel op je lippen die lip plumpers je lippen geven. Hierdoor voelen ze wat voller aan en zien ze er ook iets voller uit. Ik heb het geprobeerd vast te leggen op foto (voor en na), maar omdat ik al vollere lippen van mezelf heb lukte dit niet echt en zag je weinig verschil. Toch is er iets van verschil waarneembaar! De lippen voelen overigens heel comfy aan en krijgen een hydratatieboost door het toegevoegde hyaluronzuur.

De Grande Lips Hydrating Lip Plumper kun je ook gedurende 30 dagen twee keer per dag aanbrengen voor een langdurig plumping effect en hydraterende voordelen. Hij is verkrijgbaar in 13 kleuren! Omdat het een gloss is zijn deze kleuren vrij subtiel en niet zo intens als een lipstick. Deze bevalt mij erg goed en ik ben dan ook erg benieuwd hoe de kleurtjes er op de lippen uit zien! De Grande Lips Hydrating Lip Plumper kost €27,- en is o.a. verkrijgbaar bij Esthetichealth.nl.

Heb jij al eens een lip plumper gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten