Een gratis kerstpakje voor je hondje bij de HEMA huisdierenverzekering

huisdierenverzekering

Tegenwoordig verzekeren we alles en bij sommige dingen heb ik mijn twijfels, maar waar ik het vandaag over ga hebben snap ik wel. Ik heb zelf geen huisdier, nooit gehad ook, maar had ik dat wel had ik een huisdierenverzekering zeker wel overwogen. HEMA heeft momenteel een superleuke actie, waarbij je een kerstpakje voor je hond cadeau krijgt als je bij hun een huisdierenverzekering afsluit. Nog leuker? Ik mag ook nog eens 5 pakjes weggeven!!

Een huisdier kost geld en dat weet je bij aanschaf. Toch onderschatten dit veel mensen. Soms kan het zijn dat je voor onverwachte kosten te komen staat of valt een bezoekje aan de dierenarts duurder uit dan dat je denkt. Al eerder deze week schreef ik over de verzekering van HEMA en speciaal voor jouw trouwe beestje bieden ze ook een huisdierenverzekering.

Sluit je nu bij HEMA een huisdierenverzekering af, dan ontvang je gratis een Kerst onesie voor je hond bij HEMA dierenverzekering. Superleuk, want zo zit hij of zij er ook met kerst lekker warm en gezellig bij. Deze pakjes komen in drie maten, dus er is altijd wel eentje die goed past.

Winnen!

Nog leuker is dat ik namens HEMA vijf kerstpakjes/onesies mag weggeven. Ze zijn alleen geschikt voor honden en komen in drie maten. Maat s is een chihuahua, maat m een jack russell en maat l een beagle. Je hoeft er enkel een leuke reactie voor achter te laten onder dit artikel (wel met geldig e-mailadres) en de gewenste maat. De winactie loopt t/m 18 december en 19 december ontvangen de winnaars een mailtje van mij. Zorg ervoor dat je op tijd reageert, anders heb je je pakje niet meer voor de Kerst in huis.

Check dan ook even de HEMA huisdierenverzekering, want ook deze heeft vele voordelen. Hij biedt een uitgebreide dekking, een scherpe premie voor rasdieren en is ook weer dagelijks opzegbaar.

Heb jij al een HEMA verzekering?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten