Guhl Shampoo Bars

Guhl Shampoo Bars

Tegenwoordig leven we steeds bewuster en kiezen we voor de groene opties als het gaat om producten en diensten. Voor shampoo is die keuze er ook, namelijk in shampoo bars. De bars bestaan al langer, maar nieuw zijn de Guhl Shampoo Bars. Jawel, Guhl lanceert haar eigen bars! Ik heb ze beiden getest en vertel je vandaag wat ik ervan vind.

Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik nooit zo’n fan was van shampoo bars. Waarom? Mijn haar is lang en ik heb er veel dus het was soms echt een hele klus om alles goed verdeeld te krijgen. Van shampoo bars komt namelijk minder schuim af waardoor je het minder goed kunt verdelen. Nu dat één van mijn favoriete haarverzorgingsmerken met deze bars kwam moest ik het uiteraard weer proberen!

Guhl Shampoo Bars

Allereerst is wel duidelijk dat de verpakking echt een plaatje is. Guhl is sowieso een kei in het maken van mooie clean verpakking en doet dat nu weer. De bars komen in doosjes en zijn verkrijgbaar in twee varianten: Langdurig Volume en Nature Repair. Van deze laatste is er ook een compleet nieuwe haarverzorgingslijn! De verpakking is recyclebaar en draagt dus ook bij aan een beter milieu. De Guhl Shampoo Bars zelf zijn voor 95% biologisch afbreekbaar. Nee…dat is geen 100%, maar wel vele malen meer dan de reguliere shampoos. Elke bar heeft zijn eigen eigenschappen en is bedoeld voor een net wat ander soort haar.

Guhl Nature Repair is een geheel nieuwe lijn van het merk. Leuk om te zien dat er dan ook meteen een shampoo bar van komt. Zoals de naam al zegt herstelt het beschadigd haar en geeft het je haar een gezonde glans. Hoera voor mij, want mijn haar valt precies onder de categorie die dit nodig heeft. Het product bevat bio borage olie dat herstellend werkt. Het is namelijk rijk aan vitaminen en antioxidanten. Heerlijk is ook de geur, om echt even lekker mee te ontspannen! Deze bar laat mijn haar weer heerlijk zacht en fijn aanvoelen.

De Guhl Langdurig Volume bar is geschikt voor fijn haar. Het geeft het haar lekker zichtbaar en voelbaar volume. Deze bar bevat blauwe lotus uit China voor kracht en zuiverheid. Ook dit is rijk aan vitaminen en antioxidanten. Het geeft het haar grip en meer volume vanaf de aanzet. Ook deze bar ruikt ontzettend lekker!! Hij is alleen niet zo heel erg geschikt voor mijn haar.

Mijn ervaring van te weinig schuim gaat met deze Guhl Shampoo Bars niet op. Wat zijn ze lekker romig en wat schuimen ze goed. Voor mij is dat super om het goed te kunnen verdelen door het haar. Tevens geeft het je ook het vertrouwde gevoel van haren wassen. De bars zijn overigens twee keer zo efficiënt als een normale shampoo, want afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan deze bar tot 28 haarwassingen mee. Je laat het makkelijk opschuimen en de bar weer aan de lucht drogen. Een kind kan de was doen. De nieuwe Guhl Shampoo Bars kosten €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op Kruidvat.nl.

Was jij je haar met een vloeibare shampoo of een shampoo bar?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten