Haal het MAXimale uit jouw verzorging met Olay Retinol24 MAX + winactie!

Olay Retinol24 MAX

Welke verzorging gebruik jij momenteel? En is dat een dag- en nachtverzorging of enkel een van beiden? Belangrijk is om je huid goed te verzorgen, zowel overdag als voordat je gaat slapen. Overdag staat je huid namelijk bloot aan allerlei factoren, waardoor een goede verzorging een must is. ’s Nachts herstelt hij van al die invloeden. Nieuw is Olay Retinol24 MAX, een complete huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor de nacht. Ik ga je er vandaag alles over vertellen en er is een winactie!

Olay Retinol24 MAX

De nieuwe nachtverzorging Olay Retinol24 MAX houdt je huid extra soepel en intens gehydrateerd. Dat is met name voor nu perfect, want in de wintermaanden kan je huid droog en trekkerig aanvoelen. Een goede verzorging is dan ook zeker een must. De producten uit de lijn bevatten 20% meer retinoïde complex, 2x meer retinol en 40% meer hydraterende ingrediënten ten opzichte van de reeds bestaande Retinol24 lijn. De Olay Retinol24 MAX lijn bestaat uit een nachtserum, een nachtcrème en voedende oogcrème. Door de speciale concentraties zorg je ervoor dat donkere plekjes, fijne lijntjes en grove poriën goed worden aangepakt. Daarnaast hydrateert het de huid intensief, omdat het tot wel 10 lagen diep door het huidoppervlak kan dringen en daar zijn werk kan doen. De formule bevat o.a. retinoïden, glycerine en niacinamide welke de celvernieuwing stimuleren, de collageenaanmaak een boost geven en de huid intens hydrateren. Helemaal fijn om net zo aan het einde van de winter te gebruiken.

Olay Retinol24 MAX serum

Het serum komt in een mooie flacon met pipetje. Dat is fijn, want daarmee kun je goed doseren en schoon werken. Je hebt per toepassing maar een klein beetje van het product nodig. De textuur is als een melk en echt heel fijn om te smeren. Mijn huid is op het moment van schrijven erg droog en ik merk meteen dat het serum wordt opgeslurpt. Het trekt bij mij onwijs snel in. Het serum kost €42,99 voor 40 ml.

Olay Retinol24 MAX nachtcrème

Na het serum gebruik je de nachtcrème. Deze werkt helemaal prima en is wat dikker van textuur. Logisch, want het is rijker dan een reguliere crème. Die rijkheid heeft het ook zeker nodig, want in de nacht herstelt je huid en heeft deze meer verzorging nodig dan overdag. Ondanks de rijkheid smeert de crème prima. Bij mij trekt het niet helemaal in, maar dat is niet erg. De nachtcrème kost €45,99 voor een inhoud van 50 ml.

Olay Retinol24 MAX oogcrème

Speciaal voor de ogen is er een aparte verzorging, want de huid rondom je ogen is dun en kwetsbaar. Je kunt er zeker niet zomaar elk product opsmeren, want het kan schade aan de huid brengen. Wees daar dus echt voorzichtig mee en gebruik enkel een oogcrème in deze zone. De oogcrème is ook qua textuur helemaal prima. Je dept hem goed in de huid en het zorgt er meteen voor dat dat trekkerige gevoel weg gaat. Superfijn! De nachtcrème komt in een potje van 15 ml. en kost €34,99.

Winactie!

Ik ben zeer tevreden met de producten, want ze geven je huid meteen een soort frisheid en comfy gevoel dat je mist wanneer je dat trekkerige droge gevoel ervaart. Het werkt dus zeker helemaal prima. Bij structureel gebruik worden ook poriën minder zichtbaar en de huid gaat egaler ogen. Om deze nieuwe collectie te vieren mag ik namens Olay iemand blij maken met de complete collectie! Check mijn instagram hoe je kunt meedoen. De Olay Retinol24 MAX producten zijn te koop bij de drogist, waaronder Kruidvat.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten