Handcandy van My Jewellery

My Jewellery ringen

De echte fashionlovers zullen My Jewellery vast en zeker wel kennen. Ze verkopen supermooie sieraden en ook toffe fashion items. Onlangs mocht ik een paar ringen uitzoeken, waarbij ik ging voor goud. In totaal kreeg ik er vijf toegestuurd, die ik je vandaag graag laat zien.

Goud is echt de trendkleur in juwelen en accessoires. Al jaren eigenlijk. ‘Vroeger’ moest ik er nooit wat van hebben en koos ik voor zilver, maar sinds een paar jaar ben ik echt dol op goud. Ik vind het me ook mooier staan, dus ik koos vijf gouden ringen uit.

Het eerste ringetje is heel subtiel, maar ook weer niet. Het heeft vijf bolletjes aan de bovenkant die in het licht mooi schitteren. Bij mij viel dit ringetje qua maat wat groter uit dan de rest. Geen idee hoe het kan, maar het past perfect om mijn middelvinger. Geen probleem dus! De Tiny Dot Ring Gold kost €12,95 en is ook verkrijgbaar in het zilver.

De tweede ring vind ik heel erg tof. Hij heeft een rondje op de voorkant met daarop de tekst happy. Zo leuk! De tekst valt niet zo heel erg op, maar het rondje zeker wel. Je kunt deze ring apart dragen maar ook goed combineren met andere ringen. Hij heet Coin Ring Happy Gold en kost €17,95. In het goud is hij momenteel helaas uitverkocht, maar in het zilver is hij wel nog verkrijgbaar.

Een ring die ik veel draag is deze love life ring. Hij is heel erg subtiel en valt niet echt op. Sterker nog…de tekst valt zelfs niet zo heel erg op. Daarom is dit ringetje ook heel erg goed te combineren met andere ringen. De Love Life Ring Gold kost ook €17,95 en is ook verkrijgbaar in het zilver. Tevens kun je ook kiezen voor de tekst Be Happy.

Deze maanring is zo leuk voor de Kerst. Natuurlijk kan hij het hele jaar door wel goed, maar toch vind ik hem wel extra speciaal voor de feestdagen. De maan koppel ik namelijk vaak toch, net als sterren, aan de feestelijke decembermaand. De Little Moon Ring kost €15,95 en is enkel nog verkrijgbaar in het rose.

Tot slot een speciaal ringetje dat een beetje staat voor mijn twee kindjes. Aan de ring hangt namelijk een rond bedeltje. Hij is verkrijgbaar in alle letters van het alfabet, waardoor je zelf kunt kiezen welke jij wilt. Ik koos voor de B, omdat mijn kindjes Benthe en Brody heten. Niet alleen de betekenis vind ik speciaal, ook het feit dat er een bedeltje aan hangt is gewoon erg leuk. Deze ring heet de Initial Ring Gold en kost €17,95.

De ringen kun je onderling goed met elkaar combineren, al zou ik ze zelf niet allemaal tegelijk dragen. Is toch net een beetje too much. Wel vind ik het erg leuk om ze af te wisselen Met Kerst zit er zeker minimaal één om mijn vinger!

Naast deze vijf mooie ringen heeft My Jewellery nog meer mooie ringen, bijvoorbeeld met grote stenen in allerlei kleuren, maar ook subtiel met een diamantje. Zo wil ik de Small Stone Ring in het goud met een witte steen nog graag hebben, gecombineerd met de Little Stone Bangle in het goud met witte steen. Die zouden namelijk prachtig staan bij mijn My Jewellery Bicolor Watch Limited Silver-Black/Gold die je eerder op de blog zag. Daarnaast ga ik nog last minute kijken voor een gave outfit, want de fashion van My Jewellery is echt heel erg leuk! En de verzending is nu ook nog eens gratis!

Heb jij al sieraden of een fashion item van My Jewellery?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

7 gedachten aan “Handcandy van My Jewellery”

  1. Wat een leuke ringen zeg! Ik ben zelf van het zilver, alhoewel ik goud qua oorbellen en kettingen wel erg mooi vind staan bij me. My Jewellery is zo’n leuk merk! Ik vind het maantje en de love life erg cute! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten