Hands Off My Chocolate Smooth No Milk

Hands Off My Chocolate Smooth No Milk

Ben jij, net als ik, een groot liefhebber van chocolade? Dan kan ik je vandaag blij maken, want er is een nieuwe chocoladereep op de markt. Ik heb het over de Hands Off My Chocolate Smooth No Milk. Dit is chocolade zonder melk die ook nog eens vegan is. Wat wil je nog meer? Juist…genieten! Vandaag vertel ik je er alles over.

Hands Off My Chocolate Smooth No Milk

De nieuwe vegan Hands Off My Chocolate Smooth No Milk chocoladereep werd afgelopen week thuis bezorgd en jongens wat was ik nieuwsgierig. Zuivel probeer ik zoveel mogelijk te weren i.v.m. een eventuele acne uitbraak en tot nu toe lukt dat goed. Behalve ijsjes dan en natuurlijk heel af en toe chocolade. Dat laatste is nu ook geen probleem meer met deze nieuwe reep, want hij bevat geen melk! De reep is namelijk gemaakt o.b.v. rijstmelk met extra hazelnootpraliné. Dat laatste zorgt voor een heerlijke zachte en volle smaak en een romige textuur. Net als echte melkchocolade dus!

“We willen dat je als chocolover net zo lekker vegan chocolade kunt eten als normale melkchocolade. Maar het is moeilijk om vegan ‘melk’ chocolade te maken die net zo romig is als een echte melkchocoladereep. We zijn er maanden mee bezig geweest, hebben meerdere keren getest en zijn nu super trots op onze lekkere romige vegan Smooth No Milk.”, aldus Kitty Smeeten, owner/founder & true chocolate lover van Hands Off My Chocolate.

Waarom deze vegan reep zonder melk? Omdat de CO2 uitstoot van de gewone chocolade voor maar liefst 51% wordt veroorzaakt door het melkpoeder. Hiermee is dus heel veel winst te behalen! Door het melkpoeder te vervangen door rijstpoeder vermindert het merk ongeveer de CO2 uitstoot met 36% per reep. Dat is dus een flinke besparing!

Wat ik hiervan vind? Ik vind de boodschap natuurlijk weer geweldig. En die chocolade? Die is ONWIJS lekker! Ik kan het overigens weten hoor, want ik ben een echte chocofan! Je kunt de nieuwe reep vinden in de supermarkt bij jou in de buurt.

Omdat Hands Off My Chocolate overtuigd is van hun product laten ze het jou uitproberen. Ze hebben nu namelijk een nieuwe niet lekker = geld terug actie. Koop de Smooth No Milk reep bij de supermarkt, bewaar jouw kassabon en proef hem. Is het toch niet zo lekker als een echte melkchocoladereep? Dan krijg je jouw aankoopbedrag terug via www.handsoffdelekkerste.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten