Hannah 4YOUth

Onlangs hebben jullie hem misschien al wel gezien bij mijn dagelijkse beautyritueel in de tag ‘what’s your face worth’; Hannah 4YOUth. Hannah 4YOUth is een product dat ik al een tijdje gebruik en veel goeds doet voor mijn huid. De crème geeft je huid het Cinderella-effect dat blijvend van aard is. Het product bevat hiervoor vier geavanceerde hightech key-ingredients, die zorgen voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling van je huid op meerdere vlakken.

Het ‘Cinderella-effect’ staat in de cosmetische wereld bekend als een product dat als bij toverslag direct zichtbare en voelbare resultaten geeft bij onder andere het verstevigen, aanspannen, optisch opvullen of juist ontspannen van de huid. Zodra dit soort producten worden verwijderd door de huid te reinigen, verdwijnen echter ook deze effecten weer onmiddellijk. Denk hierbij aan Instantly Ageless. De formule van de nieuwe Hannah 4YOUth heeft zowel een direct zichtbare maar tevens langdurige huidverbeterende werking.

De samenstelling van Hannah 4YOUth is gebaseerd op de werkstof Argireline. Dit heeft een bewezen zowel directe als langdurig ontspannende werking op de huid. Deze werkstof zorgt er namelijk voor dat de zenuwprikkeloverdracht tussen je huid en je spieren in het gezicht wordt onderbroken wat een huidontspannend effect heeft op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze tevens te voorkomen. Klinkt heel eng, maar je voelt er niets van!

Met het ingrediënt Ceracute-F kunnen fijne lijntjes en rimpels op korte termijn verminderen. Hierdoor voelt de bovenste huidlaag direct gladder aan en ziet er ook zo uit. Tevens biedt het herstel van de elasticiteit en collageenopbouw van je huid. Pullulan helpt de uitdroging van de huidcellen voorkomen, helpt je huid te behoeden voor degeneratie en bevordert de vermenging van moleculen in en buiten de celkernen. Daarnaast kan Pullulan de opbouw van de natuurlijke beschermlaag (pH-waarde) positief beïnvloeden. Vitamine E werkt stimulerend op de doorbloeding in de huid en draagt actief bij aan een algehele en intensieve huidregeneratie. Vitamine C tenslotte, zorgt voor een stralende en egale teint en verstevigt je huid. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

 Genoeg over alle technologie die in dit product gestopt is. Allereerst wil ik graag met de verpakking beginnen. Voor degene die Hannah al wat langer kennen is het design van de verpakking niet verrassend. De kleurencombinatie rood met zilver zie je in meerdere Hannah producten terugkomen. De flacon is van plastic en voelt stevig aan, top! Wat ik erg fijn vind is dat het een pompflacon is. Dit is echt handig in gebruik!

Dan het product. De crème zelf voelt wat dikker en romiger aan. Hiervan dacht ik dat het niet zo snel zo intrekken en misschien zelfs wel een plakkerig laagje achter zou laten. Gelukkig is niets minder waar, want de crème trekt ontzettend snel in, zonder een plakkerig laagje! Je moet alleen niet teveel van het product gebruiken. Doe je dit wel, dan trekt het niet helemaal in. Voor mij is voor mijn gezicht en hals één pompje voldoende.

Ik gebruik dit product nu ongeveer vier weken en ik moet zeggen dat mijn huid er wat strakker aanvoelt. Of het jeugdiger uit ziet kan ik niet goed beoordelen. Fijne lijntjes lijken iets minder, maar ik denk dat door mijn acnehuid mijn huid niet geheel jong en frisheid kan uitstralen.

Ik ben erg blij met deze Hannah 4YOUth en gebruik hem tweemaal per dag (’s ochtends en ’s avonds) en vind hem top! Kostbaar is hij wel. Voor een flacon met een inhoud van 30 ml. betaal je €55,-. Je kunt dit product shoppen via www.hannah.nl. Ook vind je hier meer informatie en gerichte verkoopadressen.

14 gedachten aan “Hannah 4YOUth”

  1. Dat een crème ontzettend snel intrekt, zonder een plakkerig laagje, vind ik heel belangrijk zeker nu het warm wordt De hele dag plakkelijk rondlopen is ook niet alles. Ik lees al een paar keer goed bericht over deze crème. Het maakt mij nog meer nieuwsgieriger.

  2. De crème geeft je huid het Cinderella-effect dat blijvend van aard is… dat klinkt als muziek in mijn oortjes, geweldig.
    hannah is altijd fijn, ik zou geen product van heb kunnen verzinnen die niet de moeite waard is. Allemaal top!

  3. Het lijkt mij ook niet makkelijk om te beoordelen of zo’n product nou heeft gewerkt, wat de jeugdigere uitstraling betreft. Wel fijn dat je in ieder geval zeker weet dat er goede huidverzorgende ingrediënten in zitten. Altijd goed!

  4. Ooooh Hannah, ja dat is echt ideaal. Ik denk dat het rijpere huidje hier meer baat bij heeft dan de jonge blom. Echter je kunt niet vroeg beginnen met smeren! Ik smeerde Oil of Olaz al met mijn 16e (hoezo spoor ik niet).

  5. Lijkt me inderdaad lastig te beoordelen of een anti-rimpel product echt werkt levert. Ik vind het product net iets te prijzig om te gaan proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten