Hannah Handbag Essentials

hannah Handbag Essentials

Regelmatig review ik producten van hannah en bijna altijd bevallen ze heel goed. Zo ben ik bijvoorbeeld erg te spreken over Touch of Silk en Juvi Protect. Vandaag laat ik je kennismaken met de hannah Handbag Essentials. Dat zijn kleinverpakkingen van jouw favoriete hannah product.

hannah Handbag Essentials

Ik kreeg de hannah Handbag Essentials in een leuk bewaarblik. Ziet er weer heel feestelijk uit! Wat me meteen opviel, Olcay staat er ook op! Ik wist helemaal niet dat zij het gezicht van hannah was.

In het blik zitten de zes hannah Handbag Essentials: 4YOUth, Juvi Protect, Brilliant Touch, 24-hour Skin Balancing, Touch of Colour en Touch of Silk. Elke verpakking heeft een inhoud van 10 ml. en dat is superhandig om mee te nemen in je tas. Ook als je een weekendje weg gaat zijn deze kleinverpakkingen fijn!


hannah Handbag Essentials 4YOUth

hannah 4YOUth (klik voor een uitgebreidere review) biedt directe en langdurige huidverbetering. Het heeft een ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels en werkt liftend. Daarbij verbetert het de huidelasticiteit, vermindert het de rimpeldiepte en verbetert het de weerstand van de huid. 4YOUth werkt hydraterend, volumeverbeterend en is met al deze kenmerken uitermate geschikt voor de wat ouder wordende huid. Een verpakking van 10 ml. kost €20,-.


hannah Juvi Protect

Juvi Protect is een zonbeschermingsproduct, wat wellicht niet zo voor de hand ligt deze tijd van het jaar. Toch kan het erg handig zijn voor bijvoorbeeld wintersport. Het product heeft een hoge UV filter (SPF 30) en werkt tevens kalmerend en verkoelend. Daarnaast heeft het nog verzorgende eigenschappen en geeft het aanvulling op de natuurlijke vet/vochtbalans van de huid en beschermt het je huid tegen vrije radicalen. Een flaconnetje van 10 ml. kost €13,-.


Hannah Brilliant Touch

Hannah Brilliant Touch geeft je huid een dagelijkse fijne finish. Het geeft je huid direct een egale en matte look en het verheldert je teint. Tevens bestrijdt het fijne lijntjes en rimpels en vermindert het huidverslapping. Brilliant Touch ondersteunt het herstel bij huidbeschadigingen. Goed om te weten is dat dit product twee prijzen heeft gewonnen, namelijk de Beauty Astir Award Salon en Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté Best Skincare. 10 ml. kost €19,90.


hannah 24-hour Skin Balancing

24-hour Balancing kun je zien als een soort van conditioner voor je huid. Het product werkt beschermend, hydraterend, weerstandverhogend, kalmerend en brengt je huid in balans. Het voorziet je huid van directe voeding en dat is heel fijn tijdens de winter. Je brengt het product aan als een crème. Een flacon van 10 ml. kost €11,-.


hannah Touch of Colour

Vrij nieuw is hannah Touch of Colour (klik voor de uitgebreide review). Het is opvolger van Touch of Silk en heeft eigenlijk dezelfde werking, alleen heeft Touch of Colour een tintje. Hiermee zorgt het voor een subtiel bronzing effect. Touch of Colour geeft je optisch gezien direct een gave en egale huid, vult fijne lijntjes op, werkt optisch rimpelverminderend en geeft je huid een soft-focus effect. Het voelt prettig, zacht en poederig aan op je huid. 10 ml. kost €22,-.


hannah Touch of Silk

hannah Touch of Silk (klik hier voor een uitgebreide review) is dus de ‘gewone’ versie van Touch of Colour. Dit product heeft dezelfde werking, maar heeft alleen geen tintje. Ook Touch of Silk geeft directe matheid en een egale look. Het werkt verzachtend en helpt irritatie en jeuk verlichten. Het ondersteunt tevens het herstel van huidbeschadigingen en is een collageenbooster. Het heeft een krachtige antioxidantwerking, vermindert verkleuringen en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Dit is echt mijn favoriete hannah product!! 10 ml. kost €19,-.

De hannah Handbag Essentials zijn mini formaten van de reeds bestaande producten en superhandig voor onderweg. Daarbij is het ook fijn om eens te proberen, aangezien de producten van hannah in het wat hogere prijssegment zitten. Weet je dus niet zeker of je een bepaald product fijn gaat vinden? Koop dan één van de hannah Handbag Essentials. Je shopt ze bij de hannah huidcoaches. Voor meer info en verkooppunten is er hannah.nl.

Heb jij wel eens een hannah product gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Hannah Handbag Essentials”

  1. Handig om meer te kunnen nemen inde handtas.
    De laatste zou ik zeker kopen voor huidbeschadigingen, irritatie en jeuk te verminderen….
    Zeker voor littekens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten