hannah Lip Touch

hannah Lip Touch

Volle lippen zijn niet meer weg te denken uit de schoonheidswereld. Al jarenlang worden ze bijgetekend en dragen we lipgloss om de lippen optisch te vergroten. Ook fillers zijn heel normaal geworden, maar wist je dat dit niet de oplossing is? Waarom vertel ik je vandaag en tevens laat ik je de nieuwe hannah Lip Touch zien, waarmee je ook vollere lippen krijgt.

hannah Lip Touch

Gelukkig heb ik van nature al wat vollere lippen, maar dat wilt niet zeggen dat het niet beter kan. Ook ik heb nagedacht over fillers, maar daar zit een groot nadeel aan. Omdat je hier de tere huid van je lippen flink mee oprekt ontstaan er rimpels naarmate je filler uitgewerkt is of wanneer je het niet meer wilt verlengen. Je kunt dus veel beter voor een andere optie gaan, namelijk de hannah Lip Touch. Deze stick is speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tevens pakt het meteen droge en schrale lippen effectief aan, dus een win-winsituatie.

Mocht je nu denken dat dat alles is heb je het mis, want dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten stimuleert het ook de aanmaak van collageen en wordt het volume van de lippen hersteld. Het bewezen effectieve ingrediënt Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van verticale lijntjes op de lippen vermindert. Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur, mooie lippen dus!

De formule bevat tevens nog vitamine E, macadamia-, kokos- en wonderolie die ervoor zorgen dat het product heerlijk aanvoelt, je lippen meer zachtheid geven, vochtherstel bieden en de compactheid van de lippenhuid verbeterd. Dit alles betekent vollere en mooi glanzende lippen.

De stick komt in een mooie verpakking. Het lijkt een beetje op een parfumtester, maar erin zit de mooie felrode stick. Helemaal kerstachtig vind ik. Het formaat van de stick is als elke andere vergelijkbare lipbalm en dus helemaal prima om mee te nemen in je tas. Zo heb je hem altijd bij de hand.

De textuur is echt heerlijk. Hij smeert ontzettend zacht op de huid en je lippen blijven een tijdje voelbaar zacht. Een groot voordeel van deze stick is dat hij niet te dik op de lippen zit en daardoor niet plakt. Het voelt juist heel erg comfy aan. Ik gebruik hem nu enkele weken en ben er heel blij mee. Echt flink vollere lippen heb ik er niet van gekregen, maar die fijne beginnende rimpeltjes zijn wel minder zichtbaar en opvallend. Heb je dus last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met hannah Lip Touch is dat verleden tijd! 

Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt hannah in samenwerking met haar huidcoaches een geweldige actie aan ter introductie van Lip Touch. Bij aanschaf van een product uit de hannah Touch Family in de maand december ontvang je de nieuwe Lip Touch cadeau! Een ideaal Sint-, Kerst- of eindejaarsgeschenk om te geven én te krijgen! Hij kost €15,- en is, net als alle andere hannah producten, verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via de hannah Skin Improvement Research Company BV te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.

Hoe verzorg jij je lippen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “hannah Lip Touch”

    1. Hij is heel fijn. Tip: als je hem niet direct nodig hebt, wacht dan even met bestellen. Begin december komt er een winactie!! 😉

    2. Niet bestellen Bianca????, maar gewoon even ophalen bij de Huid Coach in je buurt.
      Die zorgt er per slot van rekening ook voor dat jouw huid in een top conditie blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten