Hannah Shower Treatment

Hannah Shower Treatment

Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft je lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat je huid goed beschermd wordt, soepel en goed gehydrateerd blijft en dat deze wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. Met name in de winter. Speciaal daarvoor kreeg ik de Hannah Shower Treatment.

Hannah Shower Treatment

De producten van Hannah zijn altijd een feestje. Ik mag al jaren de fijne producten van het merk reviewen en bijna nooit vallen ze tegen. Gelukkig kan ik ook deze Hannah Shower Treatment bij mijn positieve lijstje erbij schrijven.

De Hannah Shower Treatment zit verpakt in een vrij grote flacon van 500 ml. Hij is wit en bevat enkel een zwarte opdruk met de naam van het product en het merk/logo. Niet geheel verrassend, maar wel kenmerkend voor het merk. Om de een of andere reden heeft het wel iets, straalt het luxe uit en staat hij mooi op je badkamer.

Hannah Shower Treatment is een verzorgende en kalmerende doucheolie die rijk is aan sojaboonolie. Daar waar nodig herstelt deze formule de beschermlaag van de huid en is zelfs uitermate geschikt voor een droge en/of gevoelige huid. Een doucheolie vind ik altijd heel erg fijn, met name in de winter. Het geeft je huid toch wat extra verzorging en voelt wat rijker aan.

De olie is vrij dun en in combinatie met water wordt hij heel zacht. Wat opvalt is de frisse geur, deze werkt verkwikkend. Uiteraard geeft de doucheolie je huid een mooi en zacht laagje, zonder vettig aan te voelen. Waar ik hem ook graag voor gebruik is tijdens het scheren. Het maakt je huid zacht waardoor het scheermesje goed over de huid glijdt zonder deze te irriteren. Je huid wordt tevens gehydrateerd en je hebt zo na het scheren geen irritaties of roodheden. Werkt top!

De Hannah Shower Treatment kost €39,90 voor een inhoud van 500 ml. Dat klinkt vrij duur, maar als je naar de inhoud kijkt en vergelijkt met andere producten valt dat reuze mee. Je shopt het via diverse online verkooppunten en tevens is het verkrijgbaar bij de Hannah huidcoaches. Voor meer info en een huidcoach bij jou in de buurt kijk je op hannah.nl.

Gebruik jij wel eens een doucheolie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten