Hawaiian Tropic Sunless Tan

Hawaiian Tropic Sunless Tan

Dit voorjaar lanceert het heerlijke zomerse merk Hawaiian Tropic hun nieuwe Sunless Tan-lijn. Zoals de naam al omschrijft gaat het om zelfbruinende producten die naadloos aansluiten bij de zonbescherming van het merk. Zo heb je ook nu meteen in het voorjaar al die lekkere gebruinde zomerse benen! Ik mocht de producten uittesten en vertel vandaag wat ik van de Hawaiian Tropic Sunless Tan producten vind.

Hawaiian Tropic Sunless Tan

Laten we eerlijk zijn, hoewel we weten dat de zon slecht voor onze huid is worden we er wel blij van. Die mooie bruine zomerse gloed over de huid is fantastisch en laat ons allemaal net wat meer stralen. Gelukkig heb je daar de zon zelf allang niet meer voor nodig, want met de zelfbruiners van Hawaiian Tropic Sunless Tan heb je het hele jaar door een mooie en zomerse teint. De lijn bestaat uit twee producten: een mousse en een melk. Beiden bevatten aloë vera en vitamine E welke de huid optimaal hydrateren tijdens het bruinen. Ze zijn bovendien dermatologisch getest.

Hawaiian Tropic Sunless Tan Self-tanning Milk

Ben je fan van het smeren met een bodylotion, dan is deze Self-tanning Milk wat voor jou. De melk is namelijk ideaal voor dagelijks gebruik en je bouwt er heel langzaam en subtiel een kleurtje mee op. Bang zijn voor een oranje gloed hoeft hierbij niet.

De melk laat geen strepen achter en geeft de huid een opbouwende bruining die lang aanhoudt. Een bijkomend voordeel is dat hij heerlijk tropisch ruikt en 24 uur lang de huid hydrateert.

Je smeert hem heel fijn over de huid, hij trekt snel in en plakt niet. Vergeet overigens niet je handen te wassen na het smeren, om gebruinde handpalmen te voorkomen. De Self-tanning Milk kost €22,99 voor een inhoud van 290 ml.


Hawaiian Tropic Sunless Tan Self-tanning Foam

Als het om zelfbruiners gaat gebruik ik heel graag een foam. Dit laat zich namelijk heel goed verdelen over de huid. Met deze foam bereik je veel sneller je zomerse kleurtje dan met de milk. De foam breng ik graag aan met een handschoen, want hiermee ben je verzekerd van 0 strepen of vlekken. Natuurlijk je het ook met je handen aanbrengen. Je laat de foam tot 6 uur inwerken op de huid, waarna je het afspoelt.

Deze foam is verkrijgbaar in twee kleuren: light/medium en dark. Het is geheel afhankelijk van jouw huid en jouw wensen natuurlijk voor welke kleur je gaat. Ik ontving de light/medium en die is prima voor mij. Je kunt de foam één tot twee keer per week aanbrengen om jouw kleurtje bij te houden.

Ik vond dat hij tijdens de inwerktijd zich goed ontwikkelde. Je zag bruining, maar niet te intens. Wellicht dat dat door de kleur komt natuurlijk. Tip: draag tijdens de inwerktijd een donkere broek om vlekken op kleding te voorkomen. Na het afspoelen geeft het niet meer af. De kleur die ik ervan kreeg is top! Heel mooi bruin en heel natuurlijk. Een flacon heeft een inhoud van 200 ml. en kost €19,99.

Deze twee nieuwe producten van Hawaiian Tropic Sunless Tan zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Je kunt ze natuurlijk ook online bestellen op Kruidvat.nl of Trekpleister.nl.

Welke zelfbruiner gebruik jij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten