Heerlijk slapen met het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow

Luxury Silk Mask van Beauty Pillow

Eénderde van ons leven brengen we slapend door en dan kun je dus maar beter heerlijk slapen! Met het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow komt dat helemaal goed. Naast dat het fijn aanvoelt en je daardoor wat beter slaapt doet het nog meer voor je. Wat precies? Dat vertel ik in dit artikel!

Luxury Silk Mask van Beauty Pillow

Het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is gemaakt van satijn en geeft een heerlijk verkoelend effect op je ogen. Naast dat deze stof heel comfy aanvoelt herstelt het je huid en voorkomt het rimpels, slaapplooien en puffy eyes. Je komt er dus goed uitgeslapen mee voor de dag.

Het masker komt in een mooie doosje en als je het openmaakt is het al een presentatie op zich. Hij komt in verschillende kleuren, waarvan ik de grijze kleur kreeg. Het doosje is handig wanneer je het masker bijvoorbeeld wilt meenemen tijdens een weekendje weg of op vakantie. Ook is het ideaal om cadeau te geven, want het is al heel mooi luxe verpakt.

Het satijnen stof is echt heerlijk zacht. Het masker is ook vrij dik, waardoor het lijkt alsof je een heerlijk kussentje op je ogen hebt. De elastiek kun je niet verstellen, maar zat bij mij helemaal prima. De lichte druk die het op de ogen geeft is echt heel fijn, waardoor je sneller in slaap valt en ontspannender slaapt.

Goed om te weten is dat je het masker makkelijk kunt wassen. Je wast het op 40 graden (ik doe het wel apart in een waszakje) en je kunt het het beste hangend laten drogen. Hij mag overigens ook in de droger mocht je hem snel nodig hebben. Hij droogt altijd krimpvrij op zodat hij meteen klaar voor gebruik is.

Ik vind het masker heel fijn en gebruik het af en toe. Niet elke nacht overigens, maar meer wanneer ik mijn slaap niet kan vinden. Het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is zowel online als offline verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Het kost €23,95. Voor meer info neem je een kijkje op Beautypillow.nl.

Heb jij al een slaapmasker?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten