Heerlijke zachte huid met Kruidvat Body Butters

Kruidvat Body ButtersNiets is zo belangrijk als je huid goed te blijven hydrateren. Of het nu zomer is of winter, je huid heeft het echt altijd nodig. In de zomer kan je huid droog aanvoelen door de hitte en de zon, het zeewater of het zwembad. In de winter zorgt de verwarming en het gure weer voor een droge huid. Met deze nieuwe Body Butters van Kruidvat blijft je huid soepel. Ik heb twee exemplaren voor jullie mogen reviewen. Lees dus snel verder!

Smeren betekent hydrateren. En hydrateren betekent een mooie soepele huid. Deze intensief verzorgende Body Butters van Kruidvat laten je droge of vochtarme huid in no-time weer zacht en soepel aanvoelen. De twee exemplaren die ik heb mogen reviewen zijn de Olive Macadamia en de Coconut Sheabutter. Twee heerlijke varianten!!

De Olive Macadamia heeft een heerlijke warme geurcombinatie. Ik vind deze geur echt heerlijk en past goed bij het najaar. Natuurlijk is dit iets persoonlijks, maar deze is echt mijn favoriet! De geur is heerlijk zacht, maar wel zo dat je hem goed ruikt zonder dat het te overheersend is. De Body Butters van Kruidvat hebben een wat dikkere rijke structuur welke goed uit te smeren zijn. Vaak is dit een probleem bij Body Butters, omdat ze dikker van samenstelling zijn. Eenmaal uitgesmeerd trekt de Body Butter goed in zonder dat het een plakkerig vet laagje achterlaat.

De Coconut Sheabutter variant is, in tegenstelling tot de Olive Macadamia heerlijk zomers van geur. Dit komt natuurlijk door de kokosnoot welke je een tropisch gevoel geeft. Net als de andere Body Butter laat deze je droge huid in een oogwenk zacht en soepel aanvoelen. Een trekkerige huid is zo verleden tijd en je huid is al snel heerlijk zacht en gevoed. Zo kan hij weer tegen een stootje en kun je met een gerust gevoel het najaar in.

Zoals je kunt zien is de structuur van deze Body Butters rijk en romig. Vaak is dan het probleem dat deze niet goed uit te smeren zijn, waardoor je huid al snel vet aanvoelt. Dit is bij de Body Butters van Kruidvat niet het geval. Nog een heel belangrijk punt: de heerlijke geuren ruik je goed en blijven gedurende de dag goed ruikbaar! Heerlijk!

Naast de Olive Macadamia en de Coconut Sheabutter zijn er nog twee andere varianten: de Honey Cacaobutter en de Blueberry Lychee. Allen hebben ze dezelfde werking, alleen de geur is anders.

Ben jij ook op zoek naar een goede hydratatie voor je huid, maar heb je nog niet het juiste product gevonden? Probeer dan eens deze Body Butters van Kruidvat. Ze kosten € 2.49 voor een inhoud van 200 ml. en zijn natuurlijk verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen. Voor welke geur ga jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten