Hema B.A.E. maskertjes

Hema B.A.E. maskertjes

Even geleden ontving ik van HEMA twee te leuke maskertjes. Ze komen uit de HEMA B.A.E. collectie en het betreft een reinigend masker en een nachtmasker. Beiden komen ze in gezellige roze potjes welke natuurlijk helemaal bij de look & feel van de collectie horen. Benieuwd naar de werking van deze HEMA B.A.E. maskertjes? Ik review ze vandaag!

Hema B.A.E. Pink Clay Beautifier Face Mask

Het kleimasker is een reinigend masker. Logisch ergens ook, want klei heeft een reinigende en zuiverende werking op de huid. De formule bevat roze en witte klei met rozenwater voor een stralende teint. Heel fijn nu we de lente en zomer in gaan, want hier krijg je een mooie glowy huid van die je lekker wilt laten zien.

De textuur is echt als een klei. Het brengt helemaal prima een. Uiteraard breng je het aan op een schone en droge huid. Na 15 tot 20 minuten ingewerkt te hebben kun je het afspoelen met warm water of afnemen met een warme doek. Je kunt het masker één tot tweemaal per week gebruiken voor een heerlijke schone huid. Na gebruik voelt mij huid lekker fris en schoon aan. Na een paar keer structureel gebruikt te hebben ga je pas echt verschil zien. Een ietwat onzuivere huid knapt hier wel wat van op. Dit maskertje kost €5,50 voor een potje van 40 ml.

Hema B.A.E. Overnight Face Mask

Een nachtmasker, in de wereld van beauty is het lang niet meer zo gek. De formule bevat aloe vera, shea butter en zoete amandelolie. Deze combinatie is heerlijk, want het geeft je huid alle zachtheid mee.

De textuur is als een dunne gel die je makkelijk en gelijkmatig kunt aanbrengen op de huid. In plaats van een paar minuten te laten inwerken laat je dit fijn de hele nacht zitten. In de ochtend spoel je het af met warm water. Afnemen met een warme doek kan overigens ook. Na de nacht zul je merken dat je huid zacht aanvoelt, heerlijk! Ook dit nachtmasker komt in een potje van 40 ml en kost €5,-.

Voor de prijs hoef je het natuurlijk niet te laten, want ze zijn lekker budget. Beiden zijn erg fijn, maar mijn favoriet is het gewone masker. Dit werkt top voor mijn huid die toch al wat gevoelig is voor onzuiverheden. Vanzelfsprekend koop je deze HEMA B.A.E. maskertjes bij een HEMA filiaal bij jou in de buurt of je bestelt ze op Hema.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten