Hema vegan nail care!

Hema Nail Care

Sinds kort heeft HEMA haar nail care assortiment helemaal vernieuwd en deze 100% vegan gemaakt. Van alle flesjes is de dop gemaakt van gerecycled materiaal. Onlangs ontving ik wat items van deze nieuwe nagelverzorging en kreeg ik er wat kleurtjes bij voor het nieuwe herfstseizoen. Te leuk natuurlijk! Kijk je mee naar deze HEMA vegan nail care?

Hema Cuticle Remover

Voordat je je nagels gaat lakken is het eerst tijd om ze mooi in model te maken. Knip ze op de juiste lengte, vijl ze mooi in vorm en verwijder en duw je nagelriemen terug. Soms kan dit laatste wat moeilijk zijn, maar met deze vernieuwde Cuticle Remover gaat dat nu een stuk makkelijker. Het bevat aloë vera extract dat de nagelriemen verzacht, waardoor ze veel makkelijker en zonder pijn weg te halen zijn. Ideaal!

Hema Pink Nail Hardener

Heb je zwakke nagels? Die van mij zijn vrij dun, omdat ik ze vijl voor mijn gellak. Draag ik dus even niets op de nagels, dan zijn ze erg dun en heel breekbaar. Deze nagelverharder kan me hier goed bij helpen. Het bevat amethistextract dat de nagels versterkt waardoor ze minder snel breken en (in)scheuren. Hier bouw je sterke nagels weer mee op.

Hema All-in-one Base & Topcoat

Het gebruik van een base en topcoat wordt vaak overgeslagen. Waarom weet ik niet, want dit laagje zorgt ervoor dat je kleurtje mooier en langer blijft zitten. Deze lak is een combinatie van een base coat en een top coat, ideaal! Hij vertraagt het chippen en krassen. Hierdoor gaan je gelakte nagels veel langer mee. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig, want het legt een soort van beschermende film op je nagels die beschadiging helpt te voorkomen. Droogt snel trouwens, heel fijn!

Hema Quick Dry Drops

Ken je dat, je brengt je nagellak aan en hebt eigenlijk helemaal geen geduld om het te laten opdrogen. Zelf ben ik altijd zo iemand die op het laatste moment moet lakken en dan met nog halfnatte nagels weg moet. Dat is serieus nog nooit goed gegaan en dus komen deze Quick Dry Drops als geroepen! Hiermee versnel je namelijk het drogingsproces van je nagellak!

Najaarslakjes

Zoals ik al eerder zei kreeg ik er nog mooie najaarskleurtjes bij. Pronto Purple is een supermooi warme paarse kleur, lekker trendy voor in de herfst! On the Doubt Mint is een grijsblauwe kleur die ik heel apart vind in de goede zin van het woord. Ik moet even wennen aan deze kleur, maar ga hem zeker veel dragen! Richting de feestdagen ben ik meer van de glitters en dus ga ik Go Fast Red en Rapid Rosé ook dan geregeld dragen! Met name de rode kleur is PRACHTIG! Deze lakjes beloven overigens droog te zijn in 40 seconden en ik heb het met de timer getest. Je moet het echt dun aanbrengen wilt het binnen de 40 seconden drogen, anders duurt het wel wat langer. Heel lang overigens niet, dus deze lakjes zijn heel fijn wanneer je net als ik altijd last minute gaat lakken!

De nieuwe nagelproducten en de -lakjes zijn verkrijgbaar bij de HEMA bij jou in de buurt en online te bestellen op Hema.nl.

Voor welk kleurtje zou jij gaan?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten