Het Babor Paasei is er weer en dit is de inhoud!

BABOR Paasei

Als je het merk BABOR kent, dan ken je vast en zeker ook hun geweldige ampullen. Ik ben er helemaal fan van, want sowieso zijn ampullen een heel goed idee om je huid een boost mee te geven, ook zijn ze van dit merk helemaal top. Elk jaar voor Pasen komt het merk met een paasei vol ampullen. Zie het als een soort kuur die, wanneer je hem volledig afmaakt, jouw huid een mooie stralende glow geeft. Op die manier zit je op je paasbest aan de ontbijttafel! Ben je benieuwd naar de inhoud? Ik laat het je vandaag zien!

Het BABOR Paasei

Als ik ergens blij van word, dan zijn het wel de ampullen van BABOR. In mijn werk als beautyblogger ben ik al aardig wat ampullen van verschillende merken tegengekomen, maar geen enkele komt ook maar in de buurt van BABOR. Je snapt…ik was dan ook heel blij toen dit BABOR Paasei als verrassing kwam. Het ei ziet er fantastisch uit om te geven (en uiteraard ook om te krijgen) en is in paassferen ontworpen. Denk aan een mooie witte kleur met rose gouden en pastelkleurige details en een textuur van bloemen. Zo mooi trouwens, het oogt super luxe.

De inhoud

Dan de inhoud, want hoewel ik vaak op het oog koop moet de inhoud natuurlijk ook goed zijn. Het BABOR Paasei bevat 14 vakjes, welke goed zijn voor 14 ampullen dus twee weken aan gebruik. In elk vakje zit een ampul en wanneer je ze op volgorde openmaakt en gebruikt heb je meteen de perfecte kuurvorm te pakken. Elk vakje is namelijk anders gevuld. Zo zit er in dit paasei de Hydra Plus (een topper als het gaat om hydratatie), Algae Vitalizer (vitaliseert en verfrist de huid), Perfect Glow (voor die mooie natuurlijke glow), Stress Control (gaat stress gerelateerde roodheid en andere huidirritatie tegen), Active Night (een goede nachtelijke hersteller), 3D Firming (topper als het gaat om anti aging), Lift Express (geeft een liftend effect), ROSE GOLD Energy (stimuleert huidvernieuwing), GOLD volume (geeft de huid volume) en PLATINUM Lift (geeft een direct liftend effect). Je snapt…dit WIL je hebben!

Veel van de ampullen die in het BABOR Paasei zitten heb ik al eens gebruikt en bijna allemaal zijn ze heel fijn. Goed om te weten is dat er ook een brekertje bij zit, waarmee je de glazen ampullen veilig en makkelijk breekt. Zo loop je geen risico op sneetjes of andere ongemakken. Het BABOR Paasei is te koop bij de BABOR verkooppunten en online te bestellen op Babor.nl en kost €46,90.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten