Het cellulitis dossier

Het cellulitis dossier

Iets waar wij vrouwen allemaal last van hebben en wat we soms echt vreselijk vinden is cellulitis. Ik heb het ook en na mijn operaties lijk ik er nog meer last van te hebben. Heel jammer, want je wilt natuurlijk wel een mooie effen huid. Omdat het vaak genetisch bepaald is kun je het niet totaal wegnemen, maar wel kun je goed smeren om het wat minder te maken. Vandaag het cellulitis dossier, waarin ik je drie producten laat zien die je helpen je benen egaler te laten zijn.

Al sinds mijn puberteit heb ik er last van en ik vind het vreselijk. Ik weet dat het bij de vrouw hoort en we het ook moeten omarmen, maar persoonlijk vind ik dat moeilijk. Daarom ben ik de afgelopen weken flink aan de slag gegaan met deze producten om die cellulitis wat minder heftig te laten zijn.

1. Collistar Anti-water Talasso-scrub

Oke, allereerst moet ik opbiechten dat ik een zwak heb voor de Talasso scrubs van Collistar. Vroeger kocht ik ze zelf met de massa, want oh wat zijn ze fijn. Nu nog steeds en er zijn veel meer varianten bijgekomen. Een bestseller en ideaal tegen te strijd met cellulitis is de Anti-water Talasso-scrub. Deze scrub bevat exfoliërende zouten, suikerriet en bevat ook nog kruiden en essentiële oliën. De scrub heeft een vijfvoudige werking: hij werkt exfoliërend en hydraterend, vochtafvoerend, afslankend, voedend en vitaliserend.

De scrub komt in een lekkere grote pot met een inhoud van 700 gram. Hier kun je echt lang mee doen! Bij het openmaken komt de heerlijke geur je al tegemoet, alsof je in een spa bent. Ik houd hier echt van, want het geeft je toch een extra verwenmomentje. Je mengt de olie en scrub even goed door elkaar voordat je hem gebruikt en masseert er dan zacht je huid mee in. Ik vind dit dus echt genieten jongens! Hij is ideaal bij de strijd tegen cellulitis, omdat hij vochtafdrijvend en afslankend werkt. Na gebruik is de huid schoon, glad en soepel. Je humeur gaat er ook op vooruit, want je voelt je net alsof je in de hammam geweest bent. Een pot van 700 ml. kost €51,- (adviesprijs).


2. Collistar Anti Cellulitis Capsules

Een heel apart en nieuw product voor mij zijn de Anti Cellulitis Capsules van Collistar. Elke capsule bevat een serum. Het heeft vetverbrandende eigenschappen uit cafeïne en combineert dit met de vochtafvoerende werking van escine voor een shock behandeling tegen cellulitis. Het is een extreem puur product en komt daarom in een capsule. Zo blijft de werking behouden en de kwaliteit top. Elke capsule bevat de optimale dosering aan cafeïne en escine in hun zuiverste vorm zonder water en conserveermiddelen.

De capsules kun je om de dag gebruiken of om de week, net wanneer jij dat wilt. Ze zijn goed te gebruiken i.c.m. andere anti-cellulitis producten. Je draait een capsule open en masseert van je enkels t/m je billen het product in. Masseer ook echt, want dat versterkt de werking en opname van het product. Al na een aantal keer gebruik zag ik afname van mijn cellulitis. Weg gaat het niet, maar het lijkt wat minder heftig te worden. Een glazen potje bevat 14 capsules en kost €42,73 (adviesprijs).


3. Collistar Anti Cellulitis Cryo-Gel

De term cryo zullen jullie wel kennen uit de beauty wereld. Zo niet, dan leg ik dat kort even uit. Cryo betekent koud en wordt ook wel gebruikt bij het bevriezen van de huid om zo wat centimeters kwijt te raken. Om elke dag te genieten van een cryo effect kun je smeren met de Collistar Anti Cellulitis Cryo-Gel. Deze gel voelt heel erg koud aan op de huid en maakt je huid steviger, waardoor cellulitis ook weer minder zichtbaar wordt. Het werkt liftend en laat je huid er strakker uitzien.

De bodygel komt in een grote flacon van 400 ml. Ik gebruik hem alleen voor mijn benen, dus ik doe hier wel even mee. De textuur is inderdaad als een gel en het voelt koud aan op de huid. Niet alleen bij de eerste aanraking, maar dat koude gevoel blijft wel even duren, ook nadat het is ingetrokken. Heel apart, maar wel effectief. Het trekt goed in zonder een plakkerig of vettig laagje op de huid achter te laten. Het product bevat ook essentiële oliën, waar je humeur weer erg blij van wordt. Smeer dus elke ochtend en avond! Dit product kost €57,50 (adviesprijs).

Alle drie de producten ben ik nu dus al een tijdje aan het gebruiken en het bevalt me erg goed. Ze voelen prima aan en het gebruik ervan is heel eenvoudig. Als ik de capsules gebruik, dan gebruik ik de gel niet en andersom. De capsules gebruik ik om de dag om een goed effect op te bouwen. Na 30 dagen zie ik zeker vermindering van mijn cellulitis. Het is niet weg, maar wel minder zichtbaar. Mijn huid lijkt strakker en daar ben ik onwijs blij mee! Wil je dus ook nog even een kuurtje meepakken voor de zomer? Begin er dan nu zeker mee! De producten van Collistar zijn te koop bij o.a. Collistar.com en de luxe parfumerie.

Smeer jij tegen cellulitis?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten