Het Heksen Handboek

Het Heksen Handboek

De zorg voor de aarde en degenen die er wonen, daar gaat het bij hekserij over. Vergeet die zwarte punthoeden, de haakneuzen, enge spreuken en allerlei gekke rituelen, want de moderne hekserij bestaat en laat jou beter voelen. Als je er maar in gelooft…vandaag deel ik een leuk boek: Het Heksen Handboek.

Het Heksen Handboek

In Het Heksen Handboek lees je alles over de moderne magie. Zolang jij zelf in de spreuk gelooft die je zegt komt het uit. Ergens in geloven, daar draait het om. Nu zullen sommige mensen me best een heks vinden, maar dit boek draait om iets heel anders. Aan het begin van het boek staat een goed en duidelijk overzicht van wat je allemaal nodig hebt. Hier staan geen gekke dingen tussen. Alles wordt duidelijk uitgelegd met een waarom, wat alles een stuk helderder maakt.

Vriendschap, vervulling en familie, dat zijn de hoofdstukken van het boek. Alles in het boek draait hierom en eigenlijk is dat heel mooi. In de tijd waarin we nu leven is een groot sociaal leven niet belangrijk (het kan ook niet door alle maatregelen, maar dat terzijde), maar leunen we juist heel erg op goede vriendschap en familie. Heel mooi dus dat dat in het boek terugkomt.

Het boek is een hardcover en heel mooi vormgegeven. Zowel de kaft als de binnenkant is met zorg ontworpen en past heel goed bij het thema. Hierdoor is het echt één geheel. Wat er allemaal in dit boek staat ga ik je niet vertellen, want daar moet je het zelf voor aanschaffen. Wel kan ik je zeggen dat het in essentie gaat om je goed voelen en het creëren van een positieve vibe. Kunnen we wel gebruiken toch?!

Het Heksen Handboek wordt uitgegeven door Witte Leeuw en kost €13,99. Het is o.a. verkrijgbaar bij de boekhandel en online te bestellen op Bol.com.

Geloof jij in moderne hekserij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten