Het ideale kinderbeddengoed: Nappiez!

nappiez

Dat een goede nachtrust belangrijk is hoef ik je denk ik niet te vertellen. Met name als je papa of mama bent realiseer je je dit des te meer. Dit geldt overigens ook voor kinderen, want slapen ze goed, dan komen ze goed en vrolijk de dag door. Goed beddengoed, zoals dat van Nappiez, speelt hierbij een belangrijke rol.

Onze kindjes sliepen vanaf dag één al in hun eigen bedje op hun eigen slaapkamer en dat ging meteen goed. We vonden dit voor zowel de kindjes als voor onszelf fijn, want het geeft toch wat meer rust. Goed beddengoed helpt bij een goede nachtrust, net als een fijn avondritueel.

Ons avondritueel

Als wij de kindjes naar bed brengen doen we dit samen. Zowel Benthe als Brody gaan, ook al zit er 2,5 jaar verschil in, tegelijkertijd naar bed. Rond 19.00 uur gaan we meestal naar boven. Dan is het tandenpoetsen, pyjama aan, nog even wat gek doen, een boekje lezen, slokje drinken en elkaar een kusje en knuffelen geven. Dan gaan ze elk in hun eigen bedje slapen. Brody slaapt nog in het ledikantje, Benthe in een eenpersoonsbed. Voor haar hebben we een huisjesbedstee gemaakt, superleuk! Ze slaapt er graag in en het staat ook nog eens leuk op haar kamer.

Nu even terug naar het beddengoed, want daar begon ik mijn artikel mee. Er zijn zoveel verschillende soorten beddengoed, maar niet alles ligt fijn of is kwalitatief goed. Als wij beddengoed kopen doen we dit altijd meteen goed. We geven liever wat meer uit, zodat we er wat langer mee kunnen doen, dan dat we erop beknibbelen en het al snel gaat pillen of gaten ontstaan.

Nappiez

Nappiez, het eigen merk van Koalabedding, is kinderbeddengoed dat kwalitatief zeer hoog is. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die hierdoor lang meegaan. Helemaal waar wij voor staan! Het assortiment is vrij uiteenlopend. Denk aan hoofdkussens, dekbedden (zowel vierseizoenen als enkele), hoeslakens en meer. Nieuw zijn de dekbedovertrekken met bijzondere ontwerpen en trendy patronen in mooie kleuren. Zo vind ik het animal dekbedovertrek heel erg leuk voor strakjes op Brody zijn kamertje. De hoeslakens komen overigens ook in allerlei kleuren, zo kun je ze goed matchen met het dekbedovertrek.

Hoewel Brody nu nog in het ledikantje slaapt, komt er een tijd (binnen nu en een half jaar) dat hij verhuist naar een ‘grote jongensbed’. Ook hij krijgt, net als Benthe, goed beddengoed met superleuke overtrekken, zoals de animal variant van Nappiez.

Goed om te weten: Nappiez is heel erg betaalbaar! Een dekbedovertrek voor een eenpersoonsbed kost bijvoorbeeld €36,95 en dat is vrij goedkoop. Je krijgt er tevens een boel kwaliteit voor terug en doet er lang mee. Namens Nappiez mag ik jullie ook nog een kortingscode aanbieden. Met de code ‘KOALA-ZAZA‘ ontvang je 10 % korting op alle dekbedovertrekken van Nappiez (geldig t/m 31-12-2018). Misschien een leuk cadeautje voor met Sint of voor onder de kerstboom?

Welk dekbedovertrek van Nappiez vind jij het leukste?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten