Het resultaat van smeren met Eucerin Anti-Pigment

Eucerin Anti-Pigment

Weten jullie nog dat ik een hele tijd geleden ben begonnen met het smeren van de producten uit de nieuwe Eucerin Anti-Pigment lijn? Ik heb best wel wat pigmentvlekjes in mijn gezicht en hoewel die niet meteen opvielen zorgde het wel voor een wat oneffen teint wanneer ik geen make-up droeg. Alle vier de producten uit de lijn heb ik meer dan 12 weken lang dagelijks, tweemaal per dag, gebruikt en vandaag is het tijd voor het resultaat. Hebben de producten gewerkt? Of juist helemaal niet?

Eucerin Anti-Pigment

Natuurlijk begon ik vol enthousiasme met het gebruiken van deze vier producten een paar maanden geleden. Het zijn geen gekke stappen binnen je huidverzorgingsroutine, dus het is prima in gebruik en je bent er niet langer dan normaal mee bezig. Ik heb ze al die tijd heel fijn gevonden met aanbrengen. Zie hieronder het resultaat!!

Het resultaat

Dag 0
Na 2 weken
Na meer dan 12 weken

De bovenste foto is voordat ik begon met smeren en deze stuurde ik dan ook naar Eucerin om te kijken of ik hiervoor geschikt was. De middelste foto is na 2 weken smeren. De onderste foto is een foto van dit moment. Natuurlijk is mijn huid wat gebruind en lijken de vlekjes wat minder op te vallen door mijn tintje, maar ze zijn echt stukken minder! Sommige onder mijn ogen/boven mijn wang zijn zelfs zo goed als weg en niet meer zichtbaar. Ik ben heel blij met dit resultaat en het laat dan ook zeker zien dat de Eucerin Anti-Pigment producten doen wat ze beloven. Hiervoor moet je overigens wel echt heel goed blijven smeren en ook volhouden. Ik heb meer dan 12 weken elke dag in de ochtend en avond gesmeerd en alle vier de producten gebruikt om het beste resultaat te kunnen bereiken. Smeer je maar heel af en toe, dan kun je er natuurlijk (net als bij alle skincare producten) niet veel van verwachten.

De Eucerin Anti-Pigment lijn bestaat uit vier fijne producten welke je allemaal aansluitend kunt gebruiken. Je begint met het serum en gebruikt erna of de dagcrème of de nachtcrème. Vervolgens sluit je af met de spot corrector, waarmee je heel doelgericht te werk gaat en je de plekjes echt stuk voor stuk kunt aanstippen. Wil je meer lezen over alle vier de producten? Ik schreef er eerder al een uitgebreide review over, welke je kunt teruglezen middels het klikken op het linkje.

Het voelt stuk voor stuk fijn en comfortabel aan op de huid, plakt niet en voelt niet vet aan. De nachtcrème doet er bij mij iets langer over om in te trekken dan de andere producten, maar dat is normaal. Een nachtcrème is altijd wat rijker van formule en textuur. Minpuntje (tja sorry…ik ben erg kritisch) is de flacon van het serum. Deze lijkt goed dicht te draaien, maar draai je zo weer open. Hij zit namelijk los en mee op vakantie in het vliegtuig zou dat voor wat messy stuff zorgen en dus heb ik wat van het serum in een lege flacon met pipetje gedaan om mee te nemen. Het zou namelijk zonde zijn als er teveel product verloren gaat. Ook tijdens onze vakantie op Gran Canaria ben ik blijven doorsmeren, maar gebruikte wel een goede SPF (SPF50+) erbij om verbranding en andere zonschade te voorkomen. De zon heeft namelijk een slechte invloed op pigmentvlekjes en kan de vorming van nieuwe pigmentvlekjes stimuleren.

Ook benieuwd geworden naar de Eucerin Anti-Pigment lijn? De producten zijn te koop bij de apotheek en online (eucerin.nl).

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Het resultaat van smeren met Eucerin Anti-Pigment”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten