Het zelfbruiner dossier

Pour Vous 13 Zelfbruiners

In de loop der tijd heb je al vaker over zelfbruiners kunnen lezen op mijn blog. Vandaag laat ik je echter vier zelfbruiners zien voor het gezicht en lichaam, zodat je ook nu de zon schijnt weer lekker je gebruinde benen kunt showen.

Vroeger vond ik zelfbruiners echt vreselijk. Ze gaven bijna altijd een oranje gloed en dat is verre van natuurlijk bruin. Gelukkig zijn de zelfbruiners van tegenwoordig stukken beter. Sterker nog…ik gebruik ze heel vaak. Nu we in het voorjaar zitten en het al regelmatig heerlijk weer is draag ik rokjes met blote benen en dat staat natuurlijk net wat leuker met mooie gebruinde benen dan met witte melkflessen.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

De Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster is er zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Het zijn zelfbruinerdruppels en ze zijn echt ideaal. Het fijne hiervan is namelijk dat je het mengt met je eigen huidverzorging. Je voegt slechts enkele druppels van deze drops toe aan je favoriete gezichtscrème of bodylotion waarmee je een zelfbruiner creëert. Op die manier heb je de voordelen van de drops (bruining) en de verzorgende eigenschappen van jouw crème en bodylotion.

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je mixt enkele druppels (2 tot 3 voor het gezicht en 4 tot 6 voor het lichaam) met je eigen favoriete dagcrème of bodylotion. Smeer je daarna ermee in en vergeet niet om je handen te wassen. Gebruik de drops nooit enkel op zichzelf zonder crème of bodylotion! Het resultaat bouwt zich langzaam op. Na één keer zie je een beetje bruining, maar blijf je dit elke dag herhalen dan wordt dit dieper. Heb je de juiste teint bereikt, dan kun je het eenmaal per week aanbrengen om bij te houden. Ik vind de drops top, juist omdat je ze mengt met je eigen verzorging. Zo is het aanbrengen nog makkelijker en kun je zelf de intensiteit van de bruining bepalen. De Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster voor het gezicht kost €28,50 en voor het lichaam €42,20.


Lancaster Infinite Face Bronzer

De Lancaster Infinite Face Bronzer is een zelfbruiner voor het gezicht. Het is een milde variant en hij wordt ook wel een transparante foundation of terrasjes make-up genoemd. Hij maakt de huid één tintje bruiner en warmer, dus wil je voor een natuurlijke overgang gaan dan is deze zeker aan te raden. Hij komt in een tube met een inhoud van 50 ml. en dat is genoeg omdat je het enkel op je gezicht aanbrengt.

De textuur van de Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer is top. Het is heel licht en het laat zich gemakkelijk smeren op je huid. Hierdoor kun je het goed verdelen en gelijkmatig aanbrengen. Dat hoeft overigens maar heel dun. Was ook hierna je handen goed! Het resultaat is een mooie glow met een geleidelijke bruining alsof je een weekendje zon hebt meegepikt. Hij is verkrijgbaar in een SPF6 en SPF15, maar voor beide adviseer ik om altijd met een hogere factor bij te smeren. De Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer kost €24,55.


Lancôme Flash Bronzer

Tot slot laat ik je nog graag de Lancôme Flash Bronzer zien. Deze bronzer is geschikt voor je lichaam en geeft je ook meteen een zichtbaar resultaat. Het fijne van deze bronzer is dat hij een supersnelle droogtijd en een getinte textuur heeft, dat dus je huid meteen voorziet van een mooi tintje. Je hoeft hierbij niet bang te zijn voor je kleding, want het geeft niet af.

De bronzer is verrijkt met vitamine E dat je huid beter en mooier laat uitkomen. Hij is overigens verkrijgbaar in één kleur die zich een beetje aan de huid lijkt aan te passen. De textuur is heerlijk en is als een lotion. Het smeert heel prettig en droogt heel snel. Ik breng het aan op mijn benen en daarna voelen ze fijn zacht aan. Helemaal top dus! Een tube heeft een inhoud van 125 ml. en kost €43,90.

Kun je niet wachten en wil je één van deze zelfbruiners zelf aanschaffen? Je bestelt ze makkelijk online op Pourvous.nl.

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten