Hiep hiep hoera! Brody is 2 jaar!!

verjaardag

Ongelofelijk maar waar, Brody is vandaag alweer twee jaar geworden! Wat vliegt die tijd he?! Als je zelf moeder bent zul je dat vast wel herkennen. Soms lijkt het alsof ik met mijn ogen knipper en de kids ineens een stukje groter en verstandiger zijn. Het feest vieren we overigens vandaag niet maar zaterdag pas, al komt er misschien wel wat bezoek binnenlopen. Het feestje is al helemaal voorbereid en vandaag deel ik wat leuke tips voor een verjaardagsfeestje en vertel ik hoe wij het dit keer doen!

Met Benthe haar verjaardag kunnen we altijd buiten zitten en dat is echt ideaal. Ze is hartje zomer jarig en tot nu toe hebben we altijd goed (warm) weer gehad. Ik vind het fijn, want je kunt dan lekker met z’n allen naar buiten en hebt binnen geen troep. Ook kunnen de kinderen buitenspelen en dat is toch altijd wat fijner dan binnen. Met Brody zijn verjaardag moeten we wel naar binnen uiteraard, maar nu onze aanbouw er is is dat probleem ook wat minder.

Versiering

Omdat Brody helemaal weg is van Paw Patrol heb ik zijn verjaardagsfeestje daar wat aan aangepast. Ik ben zo benieuwd wat hij ervan gaat vinden!! Zo heb ik leuke slingers, ballonnen en natuurlijk een Paw Patrol cadeau voor hem. Mocht je nu niet in een thema willen versieren zijn ballonnen en slingers natuurlijk altijd goed. Deze kun je ook in een effen kleurtje halen en zelfs met lampjes om het nog feestelijker te maken. Een cijferballon is ook altijd leuk om het jaartal van je kindje mee te vieren.

Taart

Een leuke mooie fondanttaart is bij ons inmiddels traditie geworden. Ik vind het erg leuk om de kinderen dit elk jaar te geven en zelf kijken ze (met name Benthe, want Brody krijgt dat nog niet helemaal mee) er naar uit. Voor Brody komt er dit keer een Paw Patrol taart, hoe kan het ook anders. Ik kijk nu al echt uit naar dat snoetje als hij zijn Paw Patrol feestje ziet.

Cadeautjes

De cadeautjes mogen uiteraard niet ontbreken. Meestal wordt er gevraagd naar wensen en stiekem vind ik dat heel fijn. Zo kun je zelf kijken wat je kindje nog niet heeft en het beste bij hem of haar past. Ik vind het zelf namelijk ook erg moeilijk om iets voor andere kindjes te kopen, want zeg nu eerlijk…kinderen hebben toch al ontzettend veel?? Dit jaar hebben we gekozen voor wat grotere cadeaus. Hij krijgt er dan maar een paar i.p.v. veel (aanrader!), maar wel waar hij vrij lang mee kan spelen. Zo krijgt hij een traptractor met aanhanger, een Paw Patrol uitkijkpost met extra auto en een werkbankje. Stuk voor stuk dingen die hij nog niet had en waarvan wij verwachten dat hij er veel plezier van gaat hebben. Ook nog een leuk idee is de VTech Storio kindertablet!

Tot slot is het belangrijk dat je je kindje wat rust probeert te geven voordat het bezoek komt. Hier komt het bezoek pas in de middag, zodat hij ’s ochtends nog lekker kan slapen en uitgerust aan zijn feestje kan beginnen.

Heb jij nog een leuke tips voor een verjaardagsfeestje?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten