High End Luxury met de overhemden van Eton

Overhemden maken de man! Dat geldt niet alleen voor een overhemd in combinatie met een maatpak, maar een overhemd op een leuke jeans of broek kan ook heel goed matchen. Mijn man draagt graag overhemden naar zijn werk en combineert het graag met een jeans in verschillende kleuren. Onlangs kreeg hij er een van het merk Eton. Voorheen totaal onbekend voor ons, maar tegenwoordig draagt Kevin het heel graag. Vandaag laat ik je deze beauty van een overhemd zien!

Kevin had eerst twijfels over de kleur en het patroontje toen we een overhemd mochten uitkiezen, maar gelukkig liet hij de eindbeslissing aan mij. Ik koos voor dit donkerblauwe Eton overhemd met witte stipjes en yeah…wat is het een beauty!

Gelukkig is Kevin er nu ook heel blij mee. Het overhemd van Eton heeft een goede pasvorm (slim fit) wat ontzettend goed bij Kevin past. Hierdoor valt het overal goed. De fijne en mooie fine twill weving kan worden herkend aan de zichtbare fijne diagonale lijnen die ontstaan tijdens het weven van de stof. Door het proces wordt het overhemd zeer slijtvast en sterk en voelt het hemd zacht aan. Daarbij is deze stof wat dunner en van 100% katoen, waardoor het lekker luchtig aanvoelt. Ideaal voor de zomer of warme kantoorpanden. Dit Eton overhemd ziet het er ontzettend mooi uit. De witte stipjes geven het overhemd karakter waardoor het een wat stoerdere uitstraling krijgt.

Dit overhemd heeft een cutaway boord. Bij cutaway overhemden vallen de boordpunten verder uit elkaar dan bij andere boorden. De kraag is letterlijk weggesneden dat geeft het overhemd net wat meer schwung.

De overhemden van het Zweedse merk Eton zijn pure luxe. Dat voel je meteen aan de stof en als je ze gewassen hebt blijven ze mooi en zijn makkelijk te strijken. Sterker nog…je hoeft deze blouse nauwelijks te strijken. De niet-strijkliefhebber in mij wordt hier heel blij van!

Overhemden van Eton kun je snel en makkelijk bestellen via www.overhemden.com. Hier hebben ze ontzettend veel verschillende merken en soorten overhemden. Er is ruime keuze aan verschillende pasvormen en de heren van Overhemden.com kunnen je altijd voorzien van een goed advies als het om maat of overhemdkeuze gaat. Een service waar je u tegen zegt! Geheel goedkoop is dit Eton overhemd niet, het kost namelijk €179,-. Daarvoor krijg je wel een berg kwaliteit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten