Hoe draag jij shapewear?

No-mi shapewear

Ik denk dat wij vrouwen allemaal wel eens shapewear hebben gedragen. Wanneer droeg jij het? Draag je het nog steeds of alleen een enkele keer?

Shapewear is hartstikke handig want het helpt tegen schurende bovenbenen en laat je figuur net wat beter uitkomen in dat mooie (strakke) jurkje. Ik heb bijvoorbeeld wel eens last van een wat opgeblazen buik, maar ik heb geen echt buikje van mezelf. Dat ligt dan meer aan het eten of iets dergelijks. Met NOMI Shapewear is dat buikje helemaal niet te zien onder een strak truitje. Heel fijn!! Ik droeg het voorheen enkele keren met feestjes, maar nu na mijn operaties gaat daar verandering in komen.

Shapewear, oftewel corrigerend ondergoed is met name bekend om je lichaam meer gestroomlijnd te laten uitzien in een mooie jurk of strakkere kleding.. Maar wist je dat shapewear nog meer voordelen heeft? Het kan namelijk ook gelden als figuurcorrectie voor je billen, heupen, dijen, billen en zelfs je buik. Voor mij persoonlijk gaat shapewear met name voor mijn benen belangrijk zijn. Onlangs heb ik namelijk twee liposucties laten doen aan beide benen en hoewel mijn huid nu al redelijk goed aanhecht vind ik het toch wel prettig om daar voorlopig nog wat meer ondersteuning te hebben.

Wat ik bij NOMI Shapewear heel erg prettig vind is dat ze ook een soort van leggings hebben, dus broekjes die je gehele benen omslaan. Voor een jurkje niet heel geschikt, maar voor onder een broek zeker wel. Omdat mijn benen geheel zijn gedaan van enkel t/m onderkant bil zijn dit soort broekjes ideaal. De meeste shapewear heeft namelijk enkel van die korte broekjes en daar heb ik nog niet veel aan. Top dus van NOMI Shapewear!!

Nog een voordeel: het is ontzettend betaalbaar!! Na die bak met geld wat de liposucties gekost hebben is dat zeker fijn!

Wanneer draag jij shapewear?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Hoe draag jij shapewear?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten