Hoe je makkelijk en gratis kunt besparen op jouw boodschappen

Promo app

Je kent het vast wel, boodschappen doen lijkt steeds duurder te worden. Voor jouw gevoel koop je al heel gericht, maar juist die reguliere dingen zoals wasmiddel, shampoo, scheermesjes etc. hakken er soms best in. Tijd dus voor verandering! Nu kun je de reclamefolders gaan doorbladeren, maar dat is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd. Beter installeer je Promo! Wat Promo precies is, hoe het werkt en of je ermee kunt besparen vertel ik je vandaag!

Promo app

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook regelmatig schrik aan de kassa. Bedragen van boven de €100 zijn al niet meer zo bijzonder, laat staan als je een feestje hebt. Persoonlijk ben ik dol op aanbiedingen, maar ik jaag ze niet zo snel na. Waarom? Omdat ik geen zin heb om telkens alle reclamefolders door te bladeren. Soms zie ik wat en dan vergeet ik het weer, helemaal niet handig dus. Makkelijker is het om de app Promo te downloaden. Hiermee koop je veel bewuster en heb je alle aanbiedingen op een rij. Geld besparen was nog nooit zo simpel.

Nu hoor ik je denken, er bestaan al dergelijke apps. Dat klopt, maar die apps bieden je enkel de mogelijkheid om door de folders te bladeren. Op die manier ben je digitaal aan het bladeren en zoeken naar jouw gewenste product en als je pech hebt staat het er niet tussen. Verspilde tijd en moeite dus. Promo werkt net wat anders, want in deze app zoek je jouw gewenste product op. Zoek lekker jouw favoriete deo, luiers of wasmiddel op en bespaar je alle moeite met bladeren.

Om het nog makkelijker te maken biedt Promo de mogelijkheid om favorieten toe te voegen. Hiermee gaat de app je op de hoogte houden van de lopende aanbiedingen van deze producten. Je hoeft er dus helemaal niets meer voor te doen en blijft lekker besparen, want je krijgt een push-melding wanneer er een nieuwe aanbieding is binnen jouw favorieten.

Het mooie van dit alles is dat Promo gewoon gratis is. Je download de app gratis vanuit de AppStore of via GooglePlay. Ik blijf de app zeker gebruiken, want het werkt fantastisch! Vaak gebruik je toch dezelfde producten, dus waarom niet toevoegen aan jouw favorieten? Zo heb je altijd een overzicht waar het in de aanbieding is en bespaar jij, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen, aardig wat geld.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten