Home Spa: handverzorging

Home Spa handen

Al eerder deelde ik een home spa momentje met jullie, namelijk skincare. Vandaag is het de beurt aan je handen. Want een goede handverzorging is, zeker in deze tijd, heel belangrijk! Door al het wassen krijgen ze veel te verduren en moet je ze extra verwennen. Vandaag geef ik je drie tips voor mooie en stralende handen!

1. Handcrème

Omdat we nu best veel onze handen wassen merken we allemaal dat ze een stuk droger worden. Heel vervelend, want stiekem willen we allemaal wel poezelige handjes. Om de droogheid tegen te gaan dien je te smeren met een fijne handcrème. Dat mag gerust meerdere keren per dag, gewoon wanneer jij dat nodig acht!

De Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend handcrème is een hydraterende crème en dus heel fijn voor droge handjes. Hij voorziet de huid van voedingsstoffen en maakt je huid lekker zacht. Al na één keer smeren merk je dat je handen minder snel droog worden. Daarbij ruikt hij ook nog eens heerlijk! Heel fijn is dat het snel intrekt en niet plakt. Een hele goede handverzorging dus! Een tube van 30 ml. kost €9,90.


2. Verzorg ook je nagels!

Vaak smeren we onze handen wel in, maar we vergeten daarbij onze nagels. Ook die kunnen broos worden waardoor ze sneller afbreken. Heel zonde, want dan is het nog moeilijker om lange nagels te ‘sparen’ voor die fijne nagellak. Een goede nagelverzorging is dus echt aan te raden!

Wist je dat er ook een masker voor je nagels bestaat? Dit Le Mini Macaron Rose hydraterende masker is speciaal ontwikkeld voor je nagels. Het geeft ze hydratatie waardoor ze minder droog zijn en minder snel afbreken. Tevens voedt het de nagels en nagelriemen en herstelt het je nagels. In een verpakking zitten 10 zakjes die je over je nagels schuift. Deze laat je 15 minuten zitten zodat het product dat erin zit zijn werk kan doen. Erna zien je nagels en nagelriemen er supermooi uit en voelen ze zacht aan. De verpakking ziet er ook nog eens super aantrekkelijk uit! Het masker kost €4,50 en is voor eenmalig gebruik.


3. Maak af met een mooie nagellak

Nagellak maken je nagels mooi. Je past de kleur aan op je outfit of op je humeur en kunt zo vaak wisselen als je maar wilt. Mijn collectie bestaat inmiddels uit meer dan 100 kleuren! En dan te bedenken dat ik er wel 250 heb weggedaan, haha! Afwisselen kan geen kwaad, maar zoveel nagellak krijg je in een mensenleven niet opgebruikt.

Cardinal
Crimson Red
Dusty Roses

Toch heb ik weer een nieuw setje erbij gekocht, namelijk dit NOBEA Heartbeat setje. Erin zitten drie zomerse kleurtjes: rood, zachtroze en paars. De lakjes hebben een gel-effect en zijn daarmee heel makkelijk en mooi aan te brengen op je nagels. Mijn favoriet van de drie? Stiekem vind ik ze allemaal mooi! De dekking is goed en met twee laagjes ben je helemaal klaar. Ook is het lekker budget, want dit setje kost slechts €10,-.

Ook deze handverzorging is weer een fijn home spa momentje. Ik doe dit meestal ’s avonds als de kindjes op bed liggen, want dan weet ik zeker dat ik mijn handen vrij heb. #stayhome #blijfthuis

Hoe verzorg jij je handen en je nagels?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten