Hou jezelf deze winter lekker warm met de Stoov Ploov

Stoov Ploov

De winter is met al zijn hevigheid aanwezig. Denk aan koude dagen, wind, regen en soms wat natte sneeuw. Buiten is het guur en koud, maar binnen is het heerlijk warm. Met de Stoov Ploov al helemaal, want dit geweldige warmtekussen houdt jou de hele winter lekker warm, waar je ook bent.

Stoov staat bekend om zijn warmte kussen. Ze komen in allerlei formaten en vormen. Er zijn zelfs heerlijke warmtedekens die je over je stoel gooit en waar je fijn op kunt zitten. Stoov Ploov zijn de kussens, die naast je heerlijk warm houden ook nog eens helemaal geweldig staan op jouw bank!

Stoov Ploov

De Stoov Ploov kussens zag ik al een tijdje geleden voorbijkomen. Ik ben al bekend met de Stoov warmtedeken en was dus ook heel erg benieuwd naar deze kussens. Vooral in tijden van koud weer leek het me heel fijn om er ’s avonds mee op de bank te zitten. In de avond krijg ik het namelijk al snel wat koud en dan is een warmtekussen als dit echt een uitkomst. Zo hoeft de verwarming niet op standje tropisch 😉

Stoov Ploov is een infrarood warmtekussen voor zowel binnen als buiten. Deze kussens hebben twee verschillende zijden. Een kant wordt namelijk lekker warm, de andere kant niet. Er zit namelijk een verwarmingselement in het kussen dat tot 42 graden verwarmt, super lekker dus! Het werkt op infrarood en is 12 watt. Het grote voordeel van de Stoov Ploov is dat hij geheel draadloos is. Je laadt hem namelijk op en hij heeft een krachtige batterij, waardoor hij uren warmte kan afgeven. Zo kun je hem overal gebruiken, ook daar waar geen stopcontact is.

Fijn is dat er drie standen op zitten. Je kunt dus zelf bepalen hoe hoog je het zet en hoe warm je het wilt hebben. Ik ga altijd voor de hoogste stand, want ik ben een echte koukleum. Het warmtekussen kun je in je rug leggen, maar ook op schoot houden. Zelf doe ik dit laatste, dit zit namelijk heerlijk!!

Je shopt de Stoov Ploov in verschillende maten. De maat die ik heb is 45×60 cm. Bij aankoop kun je kiezen voor verschillende soorten hoezen. Mijn Wooly hoes was uitverkocht i.c.m. het kussen, maar ik kon hem wel nog los bestellen. Deze teddy stof is lekker knuffelig en ziet er natuurlijk helemaal hip en geweldig uit. Fijn is dat je de hoes kunt wassen, dus je hoeft niet bang te zijn wanneer er een vlekje op komt.

De Stoov Ploov in de maat 45×60 cm kost €109,95 met een Wooly, Knitted of Outdoor hoes. Wil je een standaard hoes, dan is hij een tientje goedkoper. Je kunt hem direct online bestellen op Stoov.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten