Hou die summer glow vast met Hannah Touch of Color

Hannah Touch of Color

Al eens eerder heb ik een review geschreven over Hannah Touch of Silk. Dat is echt een megafijn product! Daar komt nu een nieuw product bij, namelijk Hannah Touch of Color. Dit product werkt net hetzelfde dan Touch of Silk, alleen heeft het ook nog eens een subtiel kleurtje.

Hannah Touch of Color

De nieuwe Hannah Touch of Color zorgt direct voor een flawless teint dankzij het ingrediënt Ronaflair Flawless. Ik heb hier werkelijk nog nooit van gehoord, maar het is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend en perfectionerend werken op de huid. Het toegevoegde silica is een belangrijk natuurlijk element dat zorgt voor een gladde en egale huidstructuur. Het absorbeert tevens zweet en oliën in de huid en stimuleert het bindweefsel.

Hannah Touch of Color bevat tevens siliconenolie. Als werkstof is deze olie heel effectief voor het reguleren en behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder deze te verstikken of af te sluiten. Het wordt ook veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. In Hannah Touch of Color zorgt dit ingrediënt ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd blijft.

De verpakking van Hannah Touch of Color is weer heel kenmerkend voor het merk. Het merk werkt namelijk heel veel met rood, de kleur van Hannah. Touch of Silk zat in eenzelfde verpakking. Het werkt helemaal prima omdat je goed kunt doseren met het pompje. Zo gaat er weinig product verloren en werk je lekker schoon.

Hannah Touch of Color is een finishing product, wat wilt zeggen dat je het aan het einde van je verzorgingsroutine aanbrengt. Ik zie het als een soort primer die toevallig een kleurtje heeft. Het product voelt poederachtig en licht aan en laat zich goed verdelen over de huid, eigenlijk precies als Touch of Silk. De kleur van het product geeft je huid een zomerse glow, maar vergelijk het niet met make-up. Dat is ook niet de bedoeling ervan.

Het resultaat is op zich prima, alleen de kleur is voor mij denk ik wat te donker. Bij mijn huidtint lijkt het wat oranje te kleuren en dat is niet iets wat je wilt natuurlijk. Ik denk overigens dat dit aan mijn huid ligt en het niet bij elke huid een dergelijk effect heeft. Hannah Touch of Color is niet in meerdere kleuren verkrijgbaar, de pigmenten passen zich aan aan jouw teint. Op die manier zou het voor iedereen dus geschikt moeten zijn.

Behalve de kleur die bij mij wat verkeerd uitpakt ben ik helemaal tevreden over het product. De werking is eigenlijk precies hetzelfde als Touch of Silk. Het matteert je huid goed en oneffenheden zijn een stuk minder zichtbaar. Je huid voelt gladder aan en ziet er ook frisser uit. Hannah Touch of Color heeft een inhoud van 30 ml. en kost €59,90. Het is verkrijgbaar bij de erkende Hannah huidcoaches en via www.hannah.nl.

Heb jij wel eens een Hannah product gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Hou die summer glow vast met Hannah Touch of Color”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten