Huawei FreeBuds Pro: Avid-geluid van een externe bron

Huawei is goed thuis in draadloos geluid en heeft de afgelopen jaren veel varianten met FreeBuds-oordopjes en Freelance-headphones gehad. Momenteel is er veel rivaliteit met de welbekende AirPods Pro-opties. Onlangs introduceerde het merk namelijk zijn oordopjes met actieve ruisonderdrukking en extra premiumfuncties, de Huawei FreeBuds Pro.

De Huawei FreeBuds Pro brengt een uitstekende deal naar de tafel en overtreft Apple en vele andere merknamen in prijs. Er is veel om van te houden en (in tegenstelling tot Huawei’s smartphones) een paar compromissen die we overigens wel kunnen accepteren. De FreeBuds Pro zijn Bluetooth-dopjes die werken volgens het plug & play systeem. Geen ingewikkelde installaties meer dus. freebuds pro 2 prijs voor € 199 ($ ​​232).

De meest recente echte draadloze oordopjes van Huawei zijn smal, comfortabel en authentiek met een overvloed aan superieure functies die hun duurdere prijskaartje rationaliseren. Dat begint met een batterijhouder die kan worden gekoppeld via USB Type-C of een Qi-oplaadpad – of de achterkant van je telefoon (het is beter om omgekeerd draadloos opladen te ondersteunen). De behuizing is mooi, net als die van Apple, hoewel hij een meer allantoïde ontwerp heeft in 3 kleuren: keramiek wit, koolstofzwart en zilvervorst.

Verbinden is makkelijk met elk Bluetooth-uitgerust apparaat, door lang op de koppelingsdrukknop te drukken als u een nieuwe Huawei-telefoon gebruikt. Er zal echter een uitsnede in iOS-stijl verschijnen in het onderste deel van het scherm voor een nog comfortabelere koppeling. De verpakte oordopjes passen prima in ieders oren. Als ze toch niet passen zijn er twee extra maten bijgevoegd in het pakket. In tegenstelling tot de goedkopere echte draadloze oordopjes, maken de rubberen uiteinden de FreeBuds Pro een stuk comfortabeler om langere tijd te gebruiken. Ze doen namelijk niet pijn aan je oren wanneer je ze een tijdje draagt.

De bediening van de oordopjes is ook vrij makkelijk om onder de knie te krijgen en biedt veel functionaliteit dan vele andere oordopjes. Door een druk erop kun je de audio pauzeren of afspelen, maar ook tevens reageren op een telefoontje of een telefoongesprek beëindigen. Met een veeg omhoog of omlaag kun je het volume niveau bepalen. Ook zijn er bewegingsselecties toegevoegd voor een double-up of triple-squeeze, die standaard oproepen kan negeren en tussen muziektracks kan switchen.

Door de knop langer ingedrukt te houden kun je ze in en uitschakelen. Ook zit er een soort van beveiliging op, waarbij de muziek stopt wanneer je de oortjes uit je oren neemt of wanneer ze er bijvoorbeeld uitvallen. Wanneer je ze vervolgens weer in doet gaat de muziek automatisch weer verder. Zoals veel andere echte draadloze oordopjes, kan deze eigenschap worden gegarandeerd door de Huawei-app.

Over het algemeen is de geluidskwaliteit van de FreeBuds Pro top en de ruisonderdrukking en pass-over-functies ook. De “awareness”-modus maakt het gemakkelijk om een ​​gesprek te voeren zonder dat je de oortjes uit moet doen. De Huawei FreeBuds Pro zijn een echte aanrader en doen zeker niet onder voor de alom grote concurrent. Sterker nog…ze zijn bijna vergelijkbaar in functies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten