Huawei MateBook 16: de belangrijkste redenen waarom het de moeite waard is om te kopen

De gloednieuwe Huawei MateBook 16 laptopcomputer combineert kosten, prestaties en zelfredzaamheid in een voordelige laptop die nu verkrijgbaar is. Onlangs gepresenteerd, zet Huawei zijn lijst van successen in de laptopserie voort met het bereiken van de gloednieuwe Huawei Mate Book 16s. Een gespierde en goed ontworpen gloednieuwe laptop met een scherm van 16 inch voegt zich bij de pc-familie. Net als een paar andere MateBooks, heeft deze nieuwe MateBook 16s krachtige CPU’s, een aangename contour en ook een nogal uitzonderlijk scherm.

Als je nu de meest recente productvoorstellen en -aanbevelingen wilt volgen, kun je voor deze nieuwe laptop kiezen. Hoewel het normaal is om 15,6-inch laptops te ontdekken of onmiddellijk naar 17 inch te springen, moet Huawei iets divers doen en heeft dit bereikt. Er zijn veel redenen waarom deze Huawei MateBook 16s interessant is, maar dit zijn de belangrijkste die je beter in gedachten kunt houden als je op zoek bent naar een laptop of als je dat duwtje in de rug mist om online te bestellen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het de moeite waard is om het te kopen: prijs, scherm, prestatie en autonomie.

Prijs

De Huawei MateBook 16 is een 16-inch laptopcomputer met een IPS-scherm dat eruit springt vanwege zijn zelfredzaamheid en het vermogen van zijn Ryzen 5800H. Hij kost ongeveer 999 euro op dit moment. Mocht je meer C.P.U wensen, dan kun je kiezen voor een meer overtuigende Ryzen 7, waarvan de prijs ongeveer 1.349 euro is.

Scherm

Huawei herhaalt nogmaals met 2,5K resolutie beeldschermen of wat is zoals het is, een resolutie van ongeveer 2.520 x 1.680 pixels. Het herhaalt eenvoudig de beeldverhouding van 3:2. Met een 3:2-formaat is het scherm geavanceerder dan gemiddeld, wat je extra ruimte geeft om meer dan één scherm te zien. Zo kun je lekker multitasken.

Prestatie

Je kunt kiezen tussen 2 C.P.U.’s. De high-end editie heeft een AMD Ryzen 7 5800H C.P.U. of een goedkopere editie met een AMD Ryzen 5 5600H. In beide gevallen heb je echt gunstige prestaties, aangezien beide edities ook kunnen worden aangesloten op 16 GB RAM en een 512 GB SSD.

Autonomie

De batterij van deze laptopcomputer is 84 W, waarmee je bij gemiddeld gebruik een bereik kunt halen tot 12 uur gebruik. Moet je onderweg zijn en het langer zonder op te laden willen dan, dan kan de laptop ook worden bevestigd aan een externe batterijlader van 135 W die kan worden aangepast tot 2:20 minuten om de batterij ruimschoots op te laden.

Ontwerp

Het metalen ontwerp van Huawei is vergelijkbaar met dat van verschillende merken en het geeft het simpelweg een fatsoenlijk en degelijk uiterlijk. Fijn is ook de effectievere en stillere ventilatie. De laptop beschikt over 2 USB 3.2 Gen1-interfaces en 2 USB-C-interfaces die informatie, opladen en weergavelinks ondersteunen. Het heeft ook een HDMI-video-uitgangssignaal en een 2-in-1 transcriber voor oordopjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten