Hugo Boss The Scent for her

Hugo Boss heeft een nieuw parfum: Hugo Boss The Scent for her. Niet alleen ruikt hij superlekker, ook zit hij verpakt in een erg mooie flacon en even mooi doosje. Douglas heeft momenteel een exclusieve pre-launch van deze nieuwe geur en heeft daarbij nog iets bijzonders. Wat dat is laat ik je zo weten. Tijdens deze pre-launch kun je deze heerlijke geur al online bij Douglas bestellen nog voor de officiële lancering!

Geheel verrast werd ik door deze geur. Het doosje ziet er prachtig luxe uit, alleen hier werd ik al verliefd op. Het gouden detail op de voorkant komt overeen met de dop van de flacon. De flacon zelf zit niet zomaar los in een doosje, maar wordt zowaar gepresenteerd erin. Erg mooi!

De gouden kleur en details spreken me erg aan en vind ik ook erg goed bij de geur passen. De flacon ziet er eveneens luxe uit, hier kan ik wel naar blijven staren. De lichtroze kleur van de vloeistof maakt het geheel nog specialer.

Zojuist vertelde ik je al dat er tijdens deze pre-launch bij Douglas nog iets bijzonders is. Als je de geur online bij Douglas bestelt, kun je hem namelijk laten personaliseren. Hoe? Je initialen worden aan de zijkanten van de dop gegraveerd! Douglas heeft dat voor mij al laten doen, heel bijzonder en speciaal! Zo heb je een unieke flacon in handen!

Het is jammer dat ik je de geur niet kan overbrengen via internet, hij ruikt namelijk zó lekker! De geur is vrouwelijk, elegant, sexy en krachtig. Met topnoten als perzik en fresia, in het hart oosterse osmanthus en in de basis cacao. Een heerlijke combinatie!

Deze nieuwe geur Hugo Boss The Scent for her is van 11 t/m 31 juli exclusief verkrijgbaar tijdens de pre-launch bij Douglas. Wil je weten hoe je de flacon kan laten graveren, ga dan snel naar douglas.nl/thescentforher. Je kunt hem daar ook meteen bestellen. De geur is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten. 30 ml €56,32, 50 ml. €76,72 en 100 ml. €109,63. De flacon die ik ontvangen heb is overigens de 50 ml. variant.

10 gedachten aan “Hugo Boss The Scent for her”

  1. Wat ziet die verpakking er prachtig uit zeg! Ik had hem zaterdag al gespot bij een Douglas filiaal maar er stond geen tester (alleen een bord) dus kon hem niet ruiken. Ben erg nieuwsgierig!

  2. Wow, wat een mooie flacon! Super leuk idee dat graveren, maakt het meteen heel erg persoonlijk. Binnenkort eens even ruiken als ik bij Douglas of Ici ben.

  3. Oh wat sjiek! Dit is echt iets voor je geliefde cadeau te doen… Uhm ik kan mijn man nu ff niet er naar vragen. Ach het is nog geen kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten