Huidverzorging voor mannen: Bulldog

Bulldog Men

Als het om huidverzorging gaat houden mannen van eenvoud, maar het moet wel effectief zijn. De huidverzorgingslijn van Bulldog is ontwikkeld om eenvoudig in gebruik te zijn. Het bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Voor mijn man Kevin heb ik twee producten van dit merk mogen ontvangen om te laten testen.

Bulldog omschrijft zich als ongecompliceerd, eenvoudig, eerlijk en met een onmiskenbaar Brits karakter. Hun motto: Als we iets doen, dan doen we het goed. Daarom is de huidverzorgingslijn veganistisch en worden er uiteraard geen dierproeven uitgevoerd. Alle producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ze bevatten daarnaast natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee.

Voor de dagelijkse verzorging is er o.a. de face wash. Dit product komt in tubevorm en is prima om mee te doseren en makkelijk in gebruik. Wat als eerst opvalt is de geur. Het ruikt heerlijk fris, een beetje als in een spa. Ik vind het erg lekker, alleen Kevin helaas niet. Het heeft geen echte mannengeur, maar of dit erg is? Ik vind van niet.

Het product breng je aan op een natte huid. Voor vrouwen geef ik altijd het advies om het in cirkelbewegingen aan te brengen, maar ik zie mannen dit niet snel doen. Daarom: smeer lekker in het gezicht en spoel af met lauwwarm water. Het product schuimt goed en laat een schoon gevoel achter. De Bulldog face wash heeft een inhoud van 150 ml. en kost €6,99.

Om de huid ook na het scheren te verzorgen is er de after shave balm. Ook dit product komt in een soort van tube, al ziet deze er wel wat anders uit. Deze is namelijk wat steviger. Wat ik hieraan leuk vind is de sticker op de achterkant die aan de bovenkant uitsteekt. Spreekt toch net wat meer dan alleen de tube zelf.

De after shave balm kalmeert de huid na het scheren en verzorgt hem. De textuur is vrij dun, dus een klein beetje van het product is al voldoende. Wordt het te dik gesmeerd, dan smeer je het niet goed uit met een dik laagje dat niet intrekt tot gevolg. Op de huid voel je meteen de verkoelende werking (ik heb het zelf ook geprobeerd op mijn hand). Nadeel: deze geur vind ik niet zo lekker. Het ruikt namelijk erg naar groene zeep. Deze verpakking heeft een inhoud van 100 ml. en kost €8,99.

Naast deze twee producten zijn er nog twee moisturisers, een face scrub en nog een after shave balm voor de gevoelige huid. De Bulldog huidverzorging is vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos. Check www.etos.nl voor het dichtstbijzijnde filiaal.

Verzorgt jouw vriend/man zijn huid ook dagelijks?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Huidverzorging voor mannen: Bulldog”

  1. Haha, stoere shizzle hoor.
    Mijn man heeft vlagen dat hij zijn huid verzorgt maar mijn zoon is ijdeler dan tien vrouwen bij elkaar. Ik denk dat hij dit dan ook wel weet te waarderen.

  2. Wat een stoere naam voor heren producten. Mijn zoon houdt er wel van, mijn man geeft er minder om. En ik, ik ben dol op herenverzorging!

  3. Ik zag dit toevallig gisteren bij de DM en twijfelde of ik het mee zou nemen voor mijn zoon. Heb toch een ander merk meegenomen voor hem, wellicht de volgende keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten