Huidverzorging na de zomer

huidverzorging herfst

Huidverzorging na de zomer, het lijkt zo simpel. Maar wist je dat je juist nu met andere producten moet gaan werken? Elk seizoen is het raadzaam om van soort product te wisselen, want de huidbehoefte kan elk seizoen veranderen. Nu we van een warme zomer komen en in de gure herfst gaan belanden heeft onze huid wat bescherming en hydratatie nodig. Vandaag laat ik je drie producten zien die ideaal zijn voor deze tijd van het jaar.

Ecooking face scrub

Een face scrub of peeling ontdoet de huid van dode huidcellen en na de zomer is dat zeker nodig. Zelf scrub ik het hele jaar door, zowel mijn lichaam als mijn gezicht, tweemaal per week. Ik kan het je echt aanraden, want je huid wordt er mooier van en oneffenheden krijgen minder kans om toe te slaan. De Ecooking face scrub is heerlijk om te gebruiken, want naast dat hij je huid exfolieert maakt hij hem ook nog eens lekker zacht door de toegevoegde sheabutter.

Hoewel ik al vrij veel face scrubs geprobeerd heb is dit er zeker eentje die me gaat bij blijven. Hij werkt heel fijn en lijkt wat te smelten op je huid. De korrels zijn niet te dik en niet te dun, precies goed. Het laagje dat hij op de huid achterlaat is heerlijk en werkt tevens wat beschermend. Goed om te weten is dat deze scrub hypoallergeen is en vegan. Hij is parfumvrij, dus geurt niet. Een potje van 100 ml. kost €26,-.


Rodial Dragon’s Blood Eye Gel

Een oogcrème is nu we de herfst in gaan ook heel erg belangrijk wat huidverzorging betreft. In de zomer knijpen we vrij veel met onze ogen, waardoor huidveroudering al sneller op de loer ligt. Nu de centrale verwarming aan gaat en ook nog eens die gure wind op onze huid komt te staan, heeft de tere huid rondom de ogen echt extra verzorging nodig. Gebruik niet je gewone dagcrème hiervoor, maar een speciale oogcrème. Deze Rodial Dragon’s Blood Eye Gel is perfect.

Deze ooggel verzorgt de huid rond de ogen en voedt en hydrateert diep. Het verfrist de contouren van de ogen, waardoor zwellingen en donkere kringen verdwijnen. Als je het product langer gebruikt zie je ook lijnen en fijne rimpels verminderen. Ik vind deze gel heerlijk, want hij is heel fris en dun qua textuur. Je dept hem heel goed in de huid en hij laat een fijn gevoel achter. Geheel goedkoop is Rodial niet, maar daarvoor in de plaats krijg je wel een heel mooi kwalitatief product. Een potje van 15 ml. kost €47,20.


Foreo Glow Addict mask

Tot slot laat ik je een fijn masker zien, want in de herfst is het juist fijn om regelmatig maskertjes te gebruiken. Al een hele tijd gebruik ik, naast de reguliere maskertjes, de FOREO UFO. Dit is een beautytool (apparaatje) waarmee de bijpassende maskertjes nog beter hun werk kunnen doen. Mocht je nu benieuwd zijn hoe dit precies werkt, tik dan even ‘foreo ufo’ in de zoekbalk en je komt bij mijn review terecht. Voor de herfst bestelde ik het Foreo Glow Addict mask. Het verheldert, vitaliseert en hydrateert de huid.

Het zijn een soort sheet maskertjes die op de FOREO UFO passen en die je daarop vastklemt. Door de warmte van de tool dringen de werkstoffen nog dieper in de huid door, waardoor de werking top is. Naast huidverzorgend werkt dit product ook nog eens lekker door op je zintuigen en kun je even heerlijk ermee relaxen. Een doosje bevat 6 sachets en kost €20,-.

Met deze drie herfst toppers in huidverzorging kom jij het gure weer wel door en blijft je huid er mooi en stralend uitzien. Ze zijn allemaal te koop bij Notino.nl.

Welk product gebruik jij graag in de herfst?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten