Huidverzorgingsroutine met Paula’s Choice

Paula's Choice

Al eerder schreef ik regelmatig over het fijne huidverzorgingsmerk Paula’s Choice. Onlangs kreeg ik van hun een nieuwe huidverzorgingsroutine, speciaal op maat voor mijn huid. Welke drie producten het zijn en hoe ze bevallen lees je vandaag!

Mijn huid heeft echt speciale verzorging nodig. Ik moet heel goed letten op welke producten ik gebruik, want passen ze niet goed bij mijn huid dan merk ik dat meteen in de vorm van terugkomende acne. Niet iets dat je wilt dus.

Paula’s Coice 2% BHA Liquid Exfoliant

Om te beginnen kreeg ik deze Paula’s Coice 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze is perfect voor mijn huid, want het schoont je poriën op en verkleint deze, het laat je teint er mooi en egaal uitzien en het ontdoet de huid van dode huidcellen. Het is geen scrub maar een chemische exfoliant.

Het bevat BHA dat ontstekingsremmend werkt en helpt tegen puistjes en roodheid. Dit product is ideaal voor de gecombineerde en vette huid. Het is vloeibaar als water en je brengt het tweemaal per dag aan met een wattenschijfje. Het irriteert niet op de huid en geeft je huid een kalmerend gevoel. Een groot pluspunt is dat het snel intrekt en je geen achtergebleven laagje ervan voelt. Ook is het geurloos en daardoor voor elke huid te gebruiken. Mijn huid blijft hier goed mee schoon, zelfs nu in tijden dat we niet naar de schoonheidsspecialiste of huidkliniek kunnen. Een flacon van deze Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant heeft een inhoud van 118 ml. en kost €34,-.


Paula’s Choice Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum

Aansluitend gebruik ik het Paula’s Choice Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum uit de Resist lijn. Dit serum vermindert rode vlekjes die je over kunt houden na puistjes. Het bevat o.a. niacinamide en quercitine dat hieraan bijdraagt. Tevens bevat het hyaluronzuur dat de huid herstelt en hydrateert. Een vette huid komt zo in balans, poriën worden zichtbaar kleiner en de huid wordt gladder en egaler. Qua werking sluit dit dus heel goed aan met de exfoliant.

De textuur van het serum is lekker licht. Heerlijk vind ik dat. Het is als een hele dunne gel die uitsmeert als water. Het voelt heel erg fijn en comfortabel aan op de huid en het werkt perfect. Heel af en toe heb ik nog wel eens een puistje met die roodheid erna en dit serum gaat dat onwijs goed tegen. Het trekt overigens snel in en laat geen laagje achter op de huid. Ik ben hier dus ook weer heel blij mee. Dit serum komt in een handige pompflacon met een inhoud van 30 ml. en kost €39,-.


Paula’s Choice Invisible Finish Moisture Gel

Mijn huidverzorgingsroutine sluit ik af met de Paula’s Choice Invisible Finish Moisture Gel. Dit is eigenlijk een nachtverzorging, maar je kunt hem ook prima overdag gebruiken. Hij is geschikt voor de gecombineerde en vette huid. Ook de probleemhuid heeft hier baat bij, want hij gaat puistjes, mee-eters en grove poriën tegen.

De textuur is heerlijk licht. Het is een gel die een matte finish geeft, ideaal dus wanneer je ook make-up draagt. Het product verstopt de poriën niet, waardoor deze kunnen blijven ademenen en niet gaan verstoppen. Het product bevat kalmerende antioxidanten en herstellende werkstoffen die hydrateren en beschermen. De gel laat zich heel comfortabel smeren en trekt snel in zonder een voelbaar laagje achter te laten. Superfijn!! Een tube van deze crème heeft een inhoud van 60 ml. en kost €32,-.

Het mag wel duidelijk zijn, ik ben ontzettend blij met deze nieuwe verzorgingsroutine van Paula’s Choice. Alle drie de producten passen perfect bij mijn huid en doen wat ze beloven. Mocht je dus ook een bepaald huidprobleem hebben, kies van zeker voor Paula’s Choice want zij weten precies wat goed voor jouw huid werkt.

Heb jij al eens een product van Paula’s Choice gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten