ICE Watch City Tanner

ICE Watch heeft altijd zulke beauties! Ook dit keer sta ik er weer versteld van. Normaal zie je vrijwel meteen dat het om een ICE Watch gaat (denk aan het bandje, felle kleurtjes, sportieve look). Dit keer is het echter anders. De nieuwe ICE Watch City Tanner is een mooi en elegant horloge dat precies past bij de trend van nu!

De ICE Watch City Tanner collectie richt zich tot de fans van de jaren ’70 en liefhebbers van schoonheid in het algemeen. Het horloge past heel goed bij de nieuwste trend en de minimale look die velen van ons zo mooi vinden.

De extra platte ronde wijzerplaat ziet er mooi en heel elegant en chic uit. De polsband is in glad leder en bevat geen textuur en is verkrijgbaar in acht kleuren: zwart, wit, beige, donkerbruin, bruin, rood, blauw en roze. Deze laatste vind ik het aller mooist!

De wijzerplaat zelf is verkrijgbaar in twee groottes: 36 mm en 41 mm. Ik zou zelf voor de 41 mm gaan met een roze polsbandje. Superchic en heel goed te combineren met fijne dunne armbandjes! Perfect voor dit seizoen. Ben je net zo enthousiast en verliefd als ik? Dan moet je helaas nog heel even wachten. Vanaf juni is hij namelijk pas verkrijgbaar op www.ice-watch.com. Wat hij gaat kosten? Je hebt hem om je pols voor €129,-. Tot die tijd is het nog even wegzwijmelen met deze mooierds.

24 gedachten aan “ICE Watch City Tanner”

    1. Klopt! Deze oogt wat subtieler, al vond ik sommige andere modelletjes ook leuk bij bepaalde outfits

  1. Wauw! Ik wist niet dat ICE watch zo’n mooie horloges had! Wat fijn dat je dat even laat zien. Vind dat je trouwens een érg leuke blog hebt! Doe zo voort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten