IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil

IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil

Ik zeg het tegenwoordig vaker, smeren totdat je een ons weegt! Hoe eerder je begint met smeren, hoe beter je huid is en blijft en hoe langer je huidveroudering kunt uitstellen. Het lijkt heel makkelijk en eigenlijk is het dat ook, want smeren integreren in je huidverzorgingsroutine is slechts een kleine moeite. Doen dus! Smeren kun je doen met deze IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil, welke de huid ontzettend goed hydrateert. Hij werkt top op het gebied van anti-aging, waardoor het huidverouderingsproces een beetje uitstelt en jouw huid stralend wordt.

Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil

Door de winter is onze huid droog, trekkerig en soms kunnen er zelfs velletjes ontstaan. Niet alleen is dat niet zo heel mooi, ook voelt het oncomfortabel aan. Gelukkig kun je daar iets aan doen, want smeren met deze IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil is echt een aanrader voor de droge huid. De olie werkt huidverbeterend en is geschikt voor zelfs de (extreem) gevoelige huid. De ingrediënten zijn 100% krachtig, puur en organisch, waardoor ze ook wel de groene cosmeceuticals genoemd worden. De pH-waarde van de olie is afgestemd op de pH-waarde van jouw huid, zodat deze hersteld wordt wanneer dat nodig is. Daarbij kan het de zuurgraad niet aantasten en verstoren. Top dus! Zoals ik al zei werkt deze olie perfect op het gebied van anti-aging. Hij geeft de huid een boost aan hydratatie en wie een beetje thuis is in de beauty wereld en zijn ingrediënten en werkstoffen weet dat wanneer hydratatie hoog op de lijst staat dit gelijk staat met anti-aging. Een gehydrateerde huid betekent namelijk een mooie volle huid die straalt en jeugdig oogt. De olie voedt, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal waardoor jouw huid gaat stralen. Je krijgt er die mooie natuurlijke glow van.

De textuur van deze olie is heerlijk. Hij is vrij dun en smeert daardoor onwijs goed uit. Hierdoor heb je ook maar een beetje per toepassing nodig. Handig is het pipetje, waardoor je schoon kunt werken en goed kunt doseren. Echt een must bij een olie als dit. Wat opvalt is dat de olie heel snel intrekt en geen plakkerig of vet laagje achterlaat. Wel voelt de huid meteen een stuk comfortabelere aan en is dat trekkerige gevoel verleden tijd. Ook die mooie glow is fantastisch, fijn voor in het voorjaar en de zomer wanneer we wat minder make-up dragen. Heel fijn is trouwens de kruidige geur, die ruikt echt heerlijk!

Deze IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil is echt een nieuwe favoriet. Ik ben er dan ook echt superblij mee, zeker nu het goede weer in aantocht is. Iets minder make-up dragen vind ik dan zeker fijn en met deze olie kan dat gewoon. De olie is geschikt voor de huid die net iets meer verzorging nodig heeft, maar ook voor de rijpere huid, de droge huid en zelfs de huid die door de zon beschadigd is. Een echte musthave voor in de zomer dus en ik vind dan ook dat iedereen een exemplaar hiervan in huis moet hebben. Een flacon heeft een inhoud van 15 ml. en dat lijkt vrij weinig, maar per toepassing heb je slechts een paar druppeltjes nodig voor het gezicht, de hals en decolleté. Je kunt er dus best lang mee vooruit. Een flacon van 15 ml. kost €34,80 en is verkrijgbaar bij www.ik-skinperfection.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten