IK Skin Perfection Scrub + en Hyamax Moisturizer

IK Skin Perfection

De missie van IK Skin Perfection is helder: een gezonde huid voor iedereen door natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Heel mooi natuurlijk, want als we goed voor onze huid en planeet zorgen kunnen we er langer van genieten. Onlangs ontving ik de IK Skin Perfection Scrub+ en de Hyamax moisturizer.

IK Skin Perfection Scrub+

IK Skin Perfection is een waar topmerk in de wereld van de beautyproducten. Het bevat 100% pure en kracht ingrediënten die echt wat doen voor je huid. De Scrub+ is bijvoorbeeld een milde 3-in-1 scrub. Hij combineert lysing met peeling en een scrub. Hiermee verwijder je dode huidcellen en verbeter je de teint en huidtextuur. Heel fijn vind ik dat hij in een grote tube komt met een inhoud van 200 ml. Voor een gezichtscrub is dat best veel. De textuur is heel romig en de korreltje fijn genoeg voor de gezichtshuid. Vermijd overigens wel de huid rondom de ogen, want deze is te dun voor dit soort scrubs en peelings. Wat achterblijft is een schone en zachte huid. Dikke aanrader! De IK Skin Perfection Scrub+ kost €31,40 voor 200 ml.

IK Skin Perfection Hyamax Powerful Hydra Moisturizer

Aansluitend om hierbij fijn te gebruiken is de Hyamax moisturizer. Deze is lekker geconcentreerd en geeft een heerlijke 24 uurs hydratatie. Ideaal natuurlijk voor deze tijd van het jaar, waarin trekkerige huidjes toch al wat sneller voorkomen. Daarbij stimuleert deze crème de celvernieuwing waardoor je een frisse en jonge huid blijft behouden. Tevens ga je hiermee huidveroudering tegen. De crème komt in een prachtige en luxe glazen pompflacon. De textuur lijkt wat dik, maar met smeren merk je dat het wat lijkt te smelten op de huid. Het is superzacht en voelt daarmee heerlijk comfy aan op de huid. Het trekt prima in en laat geen plakkerig laagje achter. Ik vind ook dit weer echt een heerlijke en onmisbare verzorging voor de winter! Een pompflacon van 50 ml. kost €42,75.

Voor meer informatie over het merk IK Skin Perfection, het shoppen van de producten en het vinden van de desbetreffende salons kun je een kijkje nemen op Ik-skinperfection.nl.

Kende jij IK Skin Perfection al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten