IK Skin Perfection Scrubs

IK Skin Perfection Scrubs

Ben jij net als ik zo dol op scrubs? Ik vind ze namelijk heerlijk, zowel voor het lichaam als het gezicht. Vandaag laat ik je kennismaken met twee fijne IK Skin Perfection Scrubs, namelijk eentje voor de handen en eentje voor het lichaam. Eerlijk toegegeven is een handscrub vrij nieuw voor mij, dus ik ben het avontuur aangegaan! Mijn bevindingen lees je vandaag!

IK Skin Perfection Mimatcha Bodyscrub

De Mimatcha bodyscrub komt in een vrij klein potje. Dit potje is van glas, omdat het merk plastic wilt vermijden i.v.m. het milieu. Superluxe natuurlijk, alleen ben ik als het gaat om een bodyscrub net wat meer inhoud gewend. Het oogt overigens erg mooi op je badkamer, dus zeker complimenten naar het merk. De scrub zelf ziet er heel interessant en mooi uit. De groene kleur is iets dat we niet zo vaak in de beautywereld gewend zijn. Ook zie je de korrels al goed zitten. De textuur is best wel hard en moet je ook echt samen met warm water gebruiken.

De formule bevat o.a. 100% pure cacaoboters, Japanse Matcha, mint en vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen. Een kwetsbare en schilferige huid knapt hier lekker van op en wordt zacht en glad. Natuurlijk kan iedereen deze bodyscrub gebruiken, want hij is top. Hij laat de huid zacht aanvoelen en de geur werkt heerlijk positief op je gemoedstoestand! Je ruikt o.a. mint, wat zowel relaxerend als verkwikkend werkt. De scrub is overigens zacht genoeg om regelmatig te gebruiken. Ik gebruik hem twee keer per week. Een potje bevat 100 gram aan product en kost €23,95.

IK Skin Perfection Botanic Soap

Laat je niet verwarren door de naam, want deze Botanic Soap maakt de handen grondig schoon door een combinatie van zeep en kleine scrubdeeltjes. Het is op het begin misschien even wennen en heel apart om te gebruiken, maar eigenlijk is het ook superfijn. Onze handen zijn namelijk in de winter nogal droog en kunnen velletjes hebben. Niet zo comfy en daarom is de toevoeging van de kleine bamboescrubdeeltjes heel fijn. Ze ontdoen de huid van dode huidcellen.

De soap is dermatologisch getest, pH-neutraal en bevat een allergeenvrij parfum. Dit ruikt overigens echt superlekker! Wat bloemig en heel zacht, echt een hele lekkere geur! De Botanic Soap komt in een glazen pompflacon met een inhoud van 200 ml. Waarom glas? Het merk wilt hiermee de plastic soup tegengaan! Doen ze overigens top, want niet alleen is het beter voor het milieu, ook oogt en voelt het heel luxe aan. De Botanic Soap kost €23,30.

Beide scrubs vind ik heerlijk om te gebruiken. Ze zijn natuurlijk totaal anders en dat is helemaal prima. Ik ben sowieso groot fan van dit merk en gebruik hun producten heel erg graag. Je kunt IK Skin Perfection online bestellen op IK-skinperfection.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten