Inglot Natural Origin Nail Polish

INGLOT Natural Origin Nail Polish

Vorige maand kwam het fijne make-upmerk INGLOT met de nieuwe INGLOT Natural Origin Nail Polish nagellak. Ze lanceerden 8 nieuwe kleuren in deze collectie, welke een echte bestseller is binnen het merk. De nagellak is voor minimaal 77% gemaakt met natuurlijke ingrediënten en heeft een long-lastig effect tot wel 7 dagen (!!). Dat is natuurlijk echt lang. Onlangs ontving ik vier mooie kleuren uit de collectie die ik vandaag graag laat zien.

INGLOT Natural Origin Nail Polish

De vegan nagellak van INGLOT is populair onder de beautyliefhebbers. Dat is natuurlijk niet voor niets, want naast dat het goed is voor het milieu is het ook nog eens veel beter voor je nagels. Al die nare stoffen kunnen je nagels namelijk beschadigen en hierbij is dat niet het geval. Naast dat deze nagellak vegan is, is hij ook nog eens top als het om resultaat gaat. Hij heeft namelijk best een lang houdbaar effect (tot wel 7 dagen, maar bij poetsen etc. gaat het er sneller van af) en glanst supermooi. Ik kan je nu al vertellen dat ik fan ben!

Twee weken geleden ontving ik 4 nieuwe kleurtjes uit de INGLOT Natural Origin Nail Polish collectie. De verpakking spreekt me al heel erg aan, want door het gebruikt van het bruine kartonnen doosje (dat overigens opengewerkt is waardoor je meteen de kleur goed ziet) en het potje zelf met houten dop straalt het vegan uit. Je ziet meteen wat je koopt en daar hou ik van. Daarbij staat het natuurlijk heel mooi op jouw make-up tafel!

Dry Merlot
Sea Storm
Shadow Hunter
Wild Orchid

De kleuren die ik ontving zijn 025 Dry Merlot, 022 Sea Storm, 026 Shadow Hunter en 021 Wild Orchid. De kleuren  lijken in de verpakking vrij donker, maar eenmaal op de nagels valt het reuze mee. Opvallend is dat het heel snel droogt en de meeste kleuren in twee laagjes goed dekken. Helemaal prima dus.

Zelf vind ik de zwarte kleur, Shadow Hunter, het mooiste. De rest is overigens ook echt mooi. Het zijn kleuren die je niet zo vaak tegenkomt, maar die wel heel mooi en subtiel op de nagels staan. Voordelen van deze nagellak zijn dat het, doordat het vegan is, de nagel niet snel beschadigd, het droogt supersnel, je kunt het aanbrengen op nog niet gedroogde nagellak (vaak kan dit niet want dan hard het niet goed uit) en het kwastje is superfijn. Het is groot en flexibel en binnen 2 streken heb je jouw nagel bedekt.

De INGLOT Natural Origin Nail Polish kost €17,99 per stuk. 

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten