#Innerbeauty Hyaluron Bears

#INNERBEAUTY Hyaluron Bears

Voedingssupplementen en multivitaminen voor je huid. Het is echt niets nieuws meer. Waren er enkele jaren geleden nog maar een paar merken die dit soort producten hadden zijn het er nu heel veel. De keuze is reuze en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zelf heb ik er ook verschillende getest en lang niet allemaal waren ze zo fijn. Onlangs kreeg ik de #INNERBEAUTY Hyaluron Bears toegestuurd. Wat ik daarvan vind lees je vandaag.

#Innerbeauty Hyaluron Bears

Voor mij zijn de #INNERBEAUTY Hyaluron Bears nieuw. Ik had er tot voor kort nog niet eerder van gehoord. Nieuwe merken en nieuwe producten maken me altijd erg nieuwsgierig, dus ik ben meteen begonnen met testen.

De #INNERBEAUTY Hyaluron Bears komen in een potje van 60 stuks. Het potje zelf is van hard plastic met een duidelijk label op. Heel spannend ziet het er niet uit, maar bij producten als dit is dat ook niet direct nodig. Je ziet de ‘snoepjes’ al liggen.

De beertjes zelf zijn geel en zacht van textuur. Het zijn een soort snoepjes die je heel makkelijk tussendoor neemt. Zo is het nemen van voedingsupplementen zeker geen straf. Bij het openen van de pot ruik je al de zoetheid ervan.

De beertjes bevatten 100 mg. hyaluron per portie en belangrijke vitamines en zink. Hyaluronzuur is belangrijk voor het bindweefsel en bindt vocht en is hiermee een echte beautybooster. Verder geeft deze combinatie je een jeugdige uitstraling en ondersteunt het de huid van binnenuit.

Hoe de snoepjes smaken? Ze zijn echt super lekker! Ze hebben een lekkere fruitige mangosmaak en zijn echt lekkere tussendoortjes. Maar goed ook, want de dosering is vrij hoog. Je dient namelijk 4 beertjes per dag te nemen. Dat betekent dat je met een pot 15 dagen vooruit kunt.

Goed om te weten is dat de #INNERBEAUTY supplementen vrij zijn van gluten, lactose, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Of het werkt voor de huid kan ik niet beoordelen, daar is één potje te weinig voor (je moet het langer innemen om resultaat te kunnen zien), maar aangezien ze echt lekker zijn is het zeker geen straf om te proberen. Doen dus! Een potje van 60 stuk kost €20,59 en is verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Slik jij voedingssupplementen voor je huid?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “#Innerbeauty Hyaluron Bears”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten