Innersense Organic Beauty haarverzorging

Innersense

Ken jij het haarverzorgingsmerk Innersense al? Het is een biologische haarverzorging welk nu ook in Nederland te koop is. Het merk staat voor schone, pure, biologische en chemicaliënvrije haarproducten die tegelijkertijd ook professioneel zijn en een hoge kwaliteit hebben. Een tijdje geleden ontving ik drie fijne producten voor een complete haarverzorgingsroutine. Mijn bevindingen lees je vandaag.

Innersense Organic Beauty

De Innersense Organic Beauty producten zijn B Corp-gecertificeerd en zijn daarmee dus zeker weten schoon en top voor je haren. De formules van de producten zijn rijk geconcentreerd, waardoor je niet zo heel veel van het product per toepassing nodig hebt. Dat is fijn, want op die manier kun je langer genieten van deze fijne haarverzorging. De verpakking van Innersense is top. De producten komen in witte (pomp)flacons en tubes en zijn gemaakt van 100% post-consumer materialen. Ook zeer bewust dus! Naast dat het beter voor het milieu is dan de meeste andere verpakkingen ziet het er ook nog eens heel mooi en clean uit. Een plaatje op je badkamer!

Innersense Color Awakening Hairbath

Deze Innersense Hairbath, oftewel shampoo, is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het maakt de kleur niet dof, maar revitaliseert deze juist. Bij het aanbrengen kan het de eerste keer wat aanvoelen als een zwaar schuim, maar voeg er dan nog een beetje aan toe en je zult merken dat het wat luchtiger wordt. Belangrijk is om het aan te brengen om goed nat haar. Spoel dus eerst even heel goed je haren af voor het aanbrengen. De geur is overigens heerlijk verkwikkend en bevat geurnoten van sinaasappel en mandarijn. Deze Color Awakening Hairbath kost €30,- voor een inhoud van 295 ml.

Innersense Detox Hair Mask

Nieuw binnen het merk is het Detox Hair Mask. Dit is een zuiverende behandeling om alles van je haren te verwijderen. Net zoals je huid krijgen ook je haren te maken met onzuiverheden van buitenaf. Heel fijn is dat het masker geschikt is voor alle haartypes en texturen, dus iedereen kan ervan genieten. Je hoeft het maar 3-5 minuten te laten inwerken en spoelt het dan makkelijk af. Schrik overigens niet van de kleur, want het is grijs. Het tast niet jouw haarkleur aan, dus geen nood. De geur vind ik iets minder door de toevoeging van geurnoten als salie en vanille, maar gelukkig verdoezelt de conditioner dat hierna weer. Het Detox Hair Mask kost €32,- voor 118 ml.

Innersense Color Radiance Daily Conditioner

Aansluitend aan de shampoo is er de conditioner. Ook deze is speciaal ontwikkeld voor gekleurd of chemisch behandeld haar. Het gebruik van een conditioner wordt soms nog overgeslagen, maar het is eigenlijk heel belangrijk om hiermee jouw haarwasbeurt af te sluiten. Met een conditioner sluit je namelijk de haarschubben, waardoor jouw haren een mooie natuurlijke glans krijgen en veel minder pluizen. Deze conditioner laat zich makkelijk verdelen. Na even te laten inwerken spoel je het net zo makkelijk uit. Heel fijn: mijn haren zijn goed doorkambaar en voelen als nieuw. Ook de conditioner ruikt lekker met geurnoten van jasmijn en grapefruit. De prijs van de Color Radiance Daily Conditioner is €32,- voor 295 ml.

Ik ben onwijs blij met deze Innersense haarproducten en kan het echt aanbevelen. In mijn werk heb ik uiteraard al heel veel getest, maar dit steekt er met kop en schouders bovenuit. Je krijgt er echt dat vers van de kapper gevoel van, helemaal super!

Innersense is te koop bij Bioplaneet.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten