Insmeren met IK Skin Perfection Mineral SPF30

IK Skin Perfection Mineral SPF30

We hebben al heerlijk wat zomerse dagen gehad en hopelijk gaan er nog vele volgen. Ik hou van de zon, de warmte en dat fijne vakantiegevoel dat het met zich meebrengt. Wij zijn op die mooie dagen dan ook veelal buiten te vinden. Goed insmeren is daarbij wel echt een must, want de zon kan anders aardig wat schade aanrichten aan je huid. Insmeren doe je met de IK Skin Perfection Mineral SPF30.

IK Skin Perfection Mineral SPF30

Smeer jij je altijd goed in? Dan heb ik het niet enkel over je armen en benen, maar ook je gezicht, hals en decolleté. Met een goede SPF voorkom je zonneschade, een verbrande huid en vroegtijdige huidveroudering. Ook verminder je de kans op huidkanker, want in het ergste geval kan dit ook veroorzaakt worden door zonneschade. Heel goed smeren dus! Gelukkig kan dat prima met de IK Skin Perfection Mineral SPF30. Hiermee smeer je bewust, veilig en gezond. Deze zonbescherming is namelijk een minerale bescherming welke dus niet in de huid trekt. Hij vormt als het ware een beschermend laagje op de huid die de UV stralen weerkaatst. Hij is 100% natuurlijk en daardoor ook veel beter voor het milieu. Zo is dit product microplastvrij, oceaanvriendelijk, vrij van nano en geschikt voor kindjes. Hij beschermt de huid tegen zowel UVA als UVB stralen en is waterproof. Wel adviseer is altijd om na het zwemmen en afdrogen opnieuw goed in te smeren.

De textuur is vrij dun en smeert daardoor heel fijn uit. Het trekt dus niet in de huid, maar in tegenstelling tot sommige andere minerale filters laat het ook geen stroef gevoel achter op de huid. Andere minerale filters laten wel eens een stroef laagje achter, deze doet dat dus niet. Met name voor het gezicht is dat heel fijn!

Naast dat het product beschermt hydrateert het ook de huid, verzorgt en voorkomt het pigmentatie, roodheid en donkere verkleuringen. Een witte waas heb je niet, enkel een fijne beschermde huid. De IK Skin Perfection Mineral SPF30 is vegan en komt in een mooie glazen pompflacon met een inhoud van 50 ml. Hij kost €29,90.

IK Skin Perfection After Sun+

Na het zonnen kan de huid wat warm en oncomfortabel aanvoelen. Smeren met een aftersun is dan aan te raden. Hiermee kalmeer en herstel je de huid. De IK Skin Perfection After Sun+ is een natuurlijke en vegan balm die direct verlichting geeft aan een zongebruinde huid. Hij kalmeert, hydrateert en verzacht de huid en herstelt de huidbarrière door o.a. arganolie. Dat is fijn, want na een warm dagje intense zon op je huid te hebben gehad is een goede nazorg belangrijk. 

Ook de aftersun is dermatologisch getest, parfumvrij en geschikt voor elke huid. Zelfs de meest gevoelige huid en kinderen kunnen dit product gebruiken. De textuur van de balm lijkt dik wanneer hij uit de tube komt, maar eenmaal op de huid smelt hij lekker weg. Hierdoor smeert hij goed. Opvallend is dat hij snel intrekt en niet plakt. Hij lijkt een fijn kruidig geurtje te hebben, ik hou hier wel van. Een tube aftersun heeft een inhoud van 150 ml. en kost €26,95.

Deze fijne zonbeschermingsproducten zijn verkrijgbaar via www.ik-skinperfection.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten