Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment

Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment

Volle lippen willen we allemaal. Het behoort ook tot de trend van tegenwoordig, want het lijkt steeds normaler te worden om naar de lipfillers te grijpen. Vollere lippen kun je ook op een andere manier bereiken zonder dat er een spuit aan te pas komt. Namelijk met de Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment!

Ik heb al volle lippen van mezelf, maar vraag me soms stiekem toch af hoe het zou staan met een heel klein beetje fillers. Ik durf het niet te laten doen en dus zijn lip plumpers voor mij een goede oplossing. Hiermee bereik je vaak een soortgelijk resultaat, alleen is dit niet permanent. De Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment is zo’n product. Het belooft je razendsnel vollere lippen, binnen 2 minuten wel te verstaan!

Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment

Al eerder reviewde ik de producten van Instant Effects. Over het merendeel was ik zeker te spreken en dus heeft deze lip plumper zeker mijn interesse gewekt. De plumpers die ik tot nu toe gebruikte geven mijn lippen een tintelend effect, iets waardoor ze ook wat zwellen. Ik had dit ook bij deze van Instant Effects verwacht, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Jammer? Nee hoor, want dat gevoel kan soms ook wat vervelend zijn.

Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment belooft je lippen 20% meer volume te geven in slechts 2 minuten. Dat is vrij veel in een korte tijd. Daarbij definieert het je lipcontouren en het cupido boogje. Ook kleurt het je natuurlijke lipkleur mooier. Het effect kan tot 4 dagen zichtbaar blijven.

Het product komt in een doosje, hetzelfde dan alle andere producten van Instant Effects. Zo creëer je herkenning en dat is marketing technisch gezien natuurlijk helemaal goed. Het product zelf zit in een huls te vergelijken met een lipgloss. De applicator bestaat uit een borsteltje, heel fijn vind ik. Het brengt goed en secuur aan en het voelt prettig en zacht aan op je lippen.

Voor
Na

De textuur van het product is als een zachte gloss. Het plakt totaal niet, maar geeft je lippen juist een zacht gevoel. De glans is supermooi en inderdaad, mijn natuurlijke lipkleur wordt ondersteund door het product. Mijn lippen lijken inderdaad wat voller, zonder meteen te overdrijven. Of het echt 20% meer is is moeilijk te beoordelen, ik heb zelf zo’n idee dat het bij mij iets minder is.

De Instant Effects 3d Lip Plumping Treatment heeft een inhoud van 5 ml. en voor een lipproduct is dat prima. Het kost €29,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Lookfantastic.nl.

Zou jij graag vollere lippen willen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten