Instant Effects huidverzorging

Instant Effects

Nieuw op de Nederlandse markt is Instant Effects. Het merk biedt producten die de huid op een veilige en meteen zichtbare manier verbeteren. Denk aan het meteen verminderen van lijntjes en het voller maken van je wenkies en je wimpers. Het lijken wonder producten, maar zoals het merk zelf aangeeft: zien is geloven!

Het uitgangspunt van Instant Effects is dat het meteen zichtbare resultaten geeft. Normaal gesproken dien je weken te smeren voordat je enig resultaat gaat zien, maar bij Instant Effects is dat dus echt minutenwerk. Ontzettend interessant natuurlijk! Bij langer gebruik houdt je huid dit effect vast. De producten zijn geformuleerd o.b.v. een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, plantaardige actieve werkstoffen en de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof in de huid, het verbetert de cellulaire energie en verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid. Instant Effects komt met drie producten die ik je stuk voor stuk laat zien.


Deep Line Elixer

Het Deep Line Elixer zorgt voor een jeugdige look. Het zorgt ervoor dat lijntjes en rimpels met maximaal 75% verminderd worden, wat betekent dat ze dus bijna verdwijnen. De samenstelling bevat de OX2-technologie i.c.m. met o.a. berkensap en rode algenextract.  Deze verbeteren de celenergie om het verschijnen van expressielijnen en rimpels te minimaliseren en om de elasticiteit en het vochtgehalte te verbeteren.

Het product komt in een handige pen met borsteltje. Hiermee kun je het product heel doelgericht op de lijntjes en rimpels aanbrengen. Je drukt op de achterkant van de pen, waardoor het elixer via het borsteltje eruit komt. Het aanbrengen gaat simpel en snel. Je laat het even drogen en na 10 minuten zie je directe verbetering. Ik heb bijvoorbeeld diepe voorhoofdrimpels en deze worden wat minder hard na het aanbrengen van dit product. Voor nog beter resultaat dien je het langer te gebruiken. Wat ik hiervan vind? Het is een fijn middel om lijntjes waar je je aan stoort te verminderen. Ik zou er niet alle lijntjes mee behandelen, want lijntjes horen bij een ouder wordende huid. Voor mijn voorhoofdrimpels is het echter perfect, want daar stoor ik me flink aan. Het Instant Effects Deep Line Elixer kost €34,95 voor 5 ml.


Instant Eye Lift

Bij een ouder wordende huid horen ook rimpels rondom de ogen. Vaak zijn dit de eerste rimpels die je gaat zien. Logisch ook, want met je ogen lach je, huil je etc. Ook kunnen er donkere kringen ontstaan door te weinig slaap. Om van al dit leed af te komen is er de Instant Eye Lift. Ook deze formule heeft de OX2-technologie. Daarnaast bevat het intensief regenererende, teintverlichtende en huidverstevigende werkstoffen zoals arganolie, cafeïne, panthenol, groene thee extract, muisdoornextract en zoethoutwortel.

Dit product komt in een pompflaconnetje met een inhoud van 8 ml. Je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig. Dep het in de huid met je ringvinger (hier voer je het minste kracht mee uit) en laat het even intrekken. Je zult zien dat je meteen een wakkere blik krijgt en er frisser uit ziet, zelfs na een nachtje weinig slaap. Als je het langer gebruikt stimuleert het het collageen en elastine van je huid, waardoor de huid rondom je ogen meer stevigheid krijgt en er helderder uit ziet. De fijne lijntjes verdwijnen niet geheel, maar verminderen wel. Instant Eye Lift kost €29,95 voor 8 ml.


Lash & Brow Volumiser

Om je wimpers en wenkbrauwen meteen voller te laten zijn is er de Lash & Brow Volumizer. Het klinkt heel gek dat dit kan, want normaal gesproken dien je met dit soort serums weken te smeren voordat je ook maar enig resultaat zien. Dit product belooft echter 20% meer dikte binnen 5 minuten te geven. De Lash & Brow Volumiser bevat ook weer de OX2-technologie, wat ervoor zorgt dat zuurstof in de haartjes wordt geboost. Hierdoor worden ze sterker en wordt de haargroei bevorderd.

Het product zit in een huls met mascara borsteltje, waardoor je het makkelijk op zowel je wimpers als je wenkies kunt aanbrengen. Het is kleurloos, dus je hoeft niet bang te zijn voor gekke kleuren. Na het aanbrengen zie ik zonder mascara vrij weinig resultaat. Breng ik mijn mascara aan, dan lijkt het alsof ze wat meer volume hebben. Het is vrij subtiel, maar na een eenmalige toepassing vind ik dit al top! Gebruik je het product langer, dan kun je tot 20% langere en 40% dikker wimpers verwachten. Ook je wenkbrauwen worden er dikker van, mits de haarzakjes nog aanwezig zijn (want alleen dan kunnen haartjes groeien). En dat is slechts twee weken. De Lash & Brow Volumizer kost €29,95 voor een inhoud van 5 ml.

De producten van Instant Effects zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos. Wil je meer informatie over Instant Effects en hun producten, neem dan een kijkje op Myinstanteffects.com.

Welk product zou jij graag uitproberen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten