Instant Effects skincare maakt resultaten waar!

Instant Effects

Ken jij het Britse huidverzorgingsmerk Instant Effects al? Het skincare merk is niet geheel nieuw in Nederland, sterker nog…ik schreef er al eens eerder over op mijn blog. Mijn favoriete product is de 3D Lip Plumping Treatment, maar ook het oogserum en Deep Line Elixir zijn toppers. Vandaag behandel ik deze drie topproducten nog een keer. Zoals de titel van deze blogpost al roept maakt het merk resultaten waar, maar daarover zometeen meer!

Instant Effects

Het skincare merk Instant Effects rich zich op echte en zichtbare resultaten. Je herkent het vast wel dat beautymerken vanalles beloven, maar slechts een fractie ervan het maar kan waarmaken. Loze beloftes, daar doen ze bij Instant Effects niet aan. Elke claim die zij maken is namelijk klinisch getest en bewezen door een onafhankelijk klinisch laboratorium. Hun claims zijn dus oprecht en daar mag je met alle vertrouwen in geloven. Zoals de naam van het merk al doet vermoeden geven de producten ook meteen al zichtbaar resultaat. Wil je het beste resultaat bereiken, dan dien je de producten langere tijd te gebruiken op structurele wijze.

Instant Effects 3D Lip Plumping Treatment

Wil je ook mooie vollere lippen zonder een injectable? Dan is deze 3D Lip Plumping Treatment een aanrader. Met dit product bereik je binnen 2 minuten vollere lippen door het enkel aan te brengen. Superfijn natuurlijk wanneer je net als ik wat vollere lippen wilt, maar niet aan de fillers durft. Binnen die 2 minuten krijgen je lippen 20% meer volume. Dat lijkt niet zoveel, maar je ziet het zeker! Daarnaast definieert het je lipcontouren en heb je er een mooiere lipkleur door, ondanks dat het product transparant is. Ook fijn: het effect kan tot 4 dagen zichtbaar blijven!

voor
na

De lip plumper komt in een herkenbaar doosje. Het merk heeft met al haar producten dezelfde uitstraling, alleen krijgt elk product een andere eigen kleur. Het product zelf zit in een huls die vergelijkbaar is met een lipgloss. De applicator bestaat uit een borsteltje waarmee je het product goed kunt aanbrengen en netjes kunt werken. De textuur is dikke prima, want het voelt aan als een zachte gloss. Het plakt niet, maar geeft juist een fijn zacht en comfy gevoel. Mijn lippen kleuren wat mooier hierdoor, zien er wat voller uit zonder meteen hierin te overdrijven en glanzen heel mooi. Deze 3D Lip Plumping Treatment kost €29,95 voor 5 ml.

Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum

Dat een goede oogverzorging belangrijk is zeg ik wel vaker. Begin dan ook zeker al voor je 20e met smeren. Dit Triple Complex Eye Lift Serum kan wonderen doen voor de huid die al wat verouderingstekenen vertoont. Het serum stimuleert de aanmaak van collageen en elastine van je huid, waardoor de huid rondom je ogen meer stevigheid krijgt en er frisser uit ziet. Weet dat lijntjes hier niet geheel mee verdwijnen, maar ze verminderen zeker wel. De formule bevat de OX2-technologie, arganolie, cafeïne, panthenol, groene thee extract en zoethoutwortel. Hierdoor heeft het een verhelderende werking waardoor donkere kringen aangepakt worden. Het heeft 3x de power van een regulier serum en beschermt tegen vervuiling van buitenaf.

voor
na

Het serum komt in een kleine pompflacon met een inhoud van 8 ml. Fijn is dat je hier goed mee kunt doseren. De inhoud lijkt vrij weinig als je het vergelijkt met andere oogverzorging, want die bevatten meestal 15 ml. Overigens is dat geen probleem, want van dit serum breng je maar een heel klein beetje aan. Je dept het met je ringvinger op de huid (met deze vinger oefen je namelijk de minste druk uit op de huid) en laat het even intrekken. Al meteen zie je wat verschil, want lijntjes verzachten een klein beetje! Omdat bij mij de huidveroudering rondom de ogen ook al is begonnen blijf ik hier dus lekker mee smeren! Een verpakking van 8 ml. kost €34,95.

Instant Effects Deep Line Elixir

Het Deep Line Elixir is ideaal wanneer je al wat (beginnende) lijntjes en rimpeltjes ervaart. Het product zorgt er namelijk voor dat lijntjes en rimpels met maximaal 75% verminderd worden. 75%!! Dat is best veel, want dat betekent dat ze bijna helemaal verdwijnen. De formule bevat de OX2 Pro Technologie, berkensap en rode algenextract, welke de celenergie verbeteren om zo het verschijnen van expressielijnen en rimpels te minimaliseren. Ook verbetert het de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid, waarvan bekend is dat het naarmate we ouder worden afneemt.

voor
na

Het elixir komt in een handige pen met borsteltje. Het is vergelijkbaar met de lip plumper. Hiermee breng je het product heel gericht aan op lijntjes en rimpels. Aan de achterkant van de pen moet je draaien om het product eruit te laten komen via het borsteltje. Vooraf even schudden voor gebruik om het product te activeren. Het aanbrengen gaat supersnel en makkelijk. Je moet het even laten drogen (duurt een paar minuten) en na ongeveer 10 minuten zie je directe verbetering. Ik gebruik het bijvoorbeeld op mijn voorhoofdrimpels en deze worden minder hard aanwezig bij het gebruik van dit product. Ik blijf het dan ook zeker gebruiken, want naarmate je het langer gebruikt wordt ook het resultaat beter. Wat ik hiervan vind? Het is een fijn middel om lijntjes waar je je aan stoort mee te verminderen. Ik zou er niet alle lijntjes mee behandelen, want lijntjes horen bij een ouder wordende huid. Voor mijn voorhoofdrimpels is het echter perfect, want daar stoor ik me flink aan. Het Instant Effects Deep Line Elixer kost €34,95 voor 5 ml.

In Nederland is Instant Effects te koop bij Douglas online in de webshop. Mijn favoriete product is de 3D Lip Plumper! Op het moment van publiceren hebben ze een toffe actie, want je krijgt nu 9% korting op alle producten van het merk! Lekker inslaan dus!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Instant Effects skincare maakt resultaten waar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten