Intense voeding voor je huid met Sothys Nutritive Replenishing

Sothys Nutritive Replenishing

Het huidverzorgingsmerk Sothys komt dit voorjaar met allerlei nieuwe lanceringen. Pas geleden liet ik jullie nog de Organics lijn zien, vandaag is het de beurt aan Intense voeding voor je huid met Sothys Nutritive Replenishing. Deze nieuwe lijn zet volledig in op het voeden van je huid op hoog niveau. De collectie bestaat uit drie producten, waaronder twee crèmes en een serum.

Sothys Nutritive Replenishing

Sothys Nutritive Replenishing, zo heet de nieuwe ultravoedende lijn van Sothys. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze het huidmicrobioom beschermen. Waarom? Wanneer de huid droog is, is het noodzakelijk zowel de fysieke huidbarrière te beschermen als deze bescherming te versterken door het microtoom te behandelen aan de oppervlakte van de huid. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, maar is het meest effectief bij een droge huid (incidenteel of chronisch).

Sothys Ultra-lipid SOS Serum

Omdat je een serum als eerste gebruikt in je huidverzorgingsroutine behandel ik deze ook eerst. Het serum is een droge en verzorgende olie dat onmiddellijk dat oncomfortabele en trekkerige gevoel van een droge huid verlicht. Het herstelt het ecosysteem van de huid. De huid wordt een stuk rustiger, gekalmeerd en voelt eigenlijk meteen na het aanbrengen comfy aan. Ik heb nu na de winter een ietwat droge en trekkerige huid en na één keer gebruiken merk ik al verlichting. Wanneer je structureel een droge huid hebt kan het zijn dat je de olie een paar dagen moet gebruiken voordat je resultaat gaat merken. De huid voelt fijner aan, is soepeler en zachter en heeft haar balans terug.

Je gebruikt het serum in de ochtend en avond op een gereinigde huid nog voordat je een crème aanbrengt. Je kunt het op je hele gezicht en hals aanbrengen, maar er ook voor kiezen om alleen de droge zones te behandelen. De olie is vrij dun van textuur en smeert daardoor ontzettend goed uit. Hij trekt goed in en laat geen plakkerig of vet laagje achter. De geur is trouwens heerlijk, het ruikt naar bloemen. Goed om te weten is dat de formule vegan is! Tip: je kunt de olie ook gebruiken voor je nagelriemen. Een flacon met een pipetje heeft een inhoud van 30 ml. en kost €65,-.

Sothys Nutritive Replenishing Rich Cream en Ultra-Rich Cream

Deze nieuwe crèmes van Sothys hebben ook weer die fijne kalmerende textuur om de huid intens mee te voeden en te regenereren. De huidbalans wordt zo hersteld met alle voordelen van dien. Je huid wordt hier weer mee gevoed en voelt soepel aan. Tevens beschermen beide crème de huid tegen dagelijkse agressies en tekenen van huidveroudering. Vooral bij een droge huid zijn beide crèmes aan te bevelen. Ze verlichten onmiddellijk dat nare en vervelende gevoel, zoals een trekkerige huid en huidirritatie.

rich cream
ultra-rich cream

Beide crèmes werken eigenlijk precies hetzelfde, alleen hebben ze beiden een net wat andere textuur. De Rich Cream is een rijke crème die al wat dikker is dan de gemiddelde crème. Hij smeert overigens wel prima en laat geen residu achter. Wat achterblijft is een hele zachte huid, echt heel fijn! De Ultra-Rich crème is iets dikker van textuur, maar smeert ook weer helemaal goed. Wanneer je echt chronisch een droge huid hebt beveel ik je deze Ultra-Rich dan ook zeker aan! Ook deze crèmes hebben weer die hele fijne en luxe bloemengeur. Groot pluspunt! Beide crèmes komen in mooie luxe potjes met een inhoud van elk 50 ml. en kosten €69,- per stuk.

Deze nieuwe Sothys producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Sothys schoonheidsinstituten en spa’s. Voor adressen en meer informatie over het merk kun je terecht bij Sothys.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten